Tri-Tren

  • 92€
  • Excl. BTW: 92€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: British Dragon
  • Model: 812
  • Pakket: 10ml vial (150 mg/ml)
  • Middel: Trenbolone Mix (Tri Tren)
Aantal:

Trenbolone (ook bekend onder de handelsnamen Parabolan, Tren, Finaject, Finapleks) - een krachtige anabole steroïde eerder gebruikt in de diergeneeskunde om spiermassa en vee eetlust te verhogen. Om de werkingsduur van trenbolon wordt niet gebruikt in zijn oorspronkelijke vorm te verhogen, in de regel veresterde derivaten gebruikt: trenbolonacetaat (laagste werkingsduur), trenbolon en trenbolon enanthate tsiklogeksilmetilkarbonat en hexahydrobenzylcarbonate. Na binnenkomst in spier trenbolon geleidelijk afgebroken esters plasma lipase verschaffen langdurige afgifte van de werkzame stof in het bloed. Het heeft een krachtige anabole werking, maar het heeft veel bijwerkingen, dus het is niet de beste keuze, als wetenschappers uit het Verenigd Koninkrijk te zeggen.

Trenbolon acetat - een van de meest populaire vormen van het medicijn (merknamen Finapliks, Finapleks, Finaject, Finajet). Trenbolonacetaat, heeft een korte half-verwoest, dus werd ingespoten elke dag. De effectieve dosis ongeveer 50 mg per dag of 100 mg om de andere dag.

Tsiklogeksilmetilkarbonat trenbolon of trenbolonacetaat hexahydrobenzylcarbonate - merk Parabolan, verschillende werkingsduur - tot zes weken. Voor een lange tijd, en trenbolon tsiklogeksilmetilkarbonat hexahydrobenzylcarbonate afwezig in de markt, en alle bestaande producten onder de merknaam Parabolan vals waren. De huidige situatie met een groot aantal vervalsingen blijft echter, liet de officiële versie - Parabolan door Balkan Pharm (Nederland). Injecties worden elke dag of om de andere dag gedaan. Effectieve dosis - 300 mg per week, als deskundigen in het Verenigd Koninkrijk te zeggen.

Trenbolone enanthaat - vorm van het geneesmiddel benadert in eerdere farmacologische eigenschappen. Nederland wetenschappers beweren: Trenbolone enanthate is een lange periode - ongeveer 10 dagen. Injecties worden 1-2 keer per week uitgevoerd. Effectieve dosis - 300 mg per week.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed