Over het algemeen is er een toenemende benutting van de steroïden door hun opbouwende effecten op het menselijk lichaam.

Dit artikel is voornamelijk verondersteld voor beginners in steroïden gebruik, voor degenen die willen om te beginnen een steroïden cycle en twijfel nog steeds over de verwachte effecten van anabole steroïden, het zal nutteloos voor oude juicers of steroïden deskundigen.

Tot slot wil ik vermelden dat dit niet een promotie-artikel, neem dus behandel me niet verkeerd, Als je twijfelt over begin steroïden gebruik dan niet denken dat we proberen om u te overtuigen om te beginnen met het sap, dit artikel is geschreven voor informatieve doeleinden.

Dus laten we beginnen...
Laten we zeggen dat u een van die jongens die hebben een zeer serieuze benadering naar de sportschool je leven, je gezondheid en je heb de opleiding voor jong en oud en de laatste 6-12 maanden heb je "tegen de muur" (zie je niet op eventuele wijzigingen in uw lichaamsbouw of de resultaten), maar je nog steeds de behoefte voelen om te zetten op een aantal van de spiermassa en heb je waarschijnlijk geprobeerd een soort van natuurlijke supplementen met geen oxy anabolen zodat u uiteindelijk met het idee van het runnen van een steroïden cycle.
Ik zou vragen u vriendelijk voor het lezen van dit lid opnieuw - als u een van die jonge jongens die willen beginnen met het gebruiken van steroïden na een paar maanden van de training, dan adviseer ik u om weg te blijven van het vistuig, het spijt me u te vertellen, maar je moet een soort van problemen met uw persoonlijkheid of zelf-motivatie en een van de meest voorkomende effecten van anabole steroïden, uw persoonlijkheid problemen zullen alleen maar verergeren, geduld is wat je nodig hebt in deze fase van het lichaam van de reconstructie, maar niet steroïden.

Ook voor het begin van je moet niet vergeten dat steroïden zijn van een offer, het offer een deel van je gezondheid om je doel te bereiken, dat is de reden waarom de eerste 2 punten die u moet controleren voor het begin van een cyclus is van uw gezondheid en uw doel.
Beginnen met een algemene test van uw gezondheidstoestand, controleer de functies van de belangrijkste organen van je hart, de lever, de nieren, de bijnieren, de hypofyse, de seksuele functie - Als ze hebben laten zien dat een storing dan weg te blijven van steroïden, ik hoop dat je slim genoeg om te begrijpen dat uw gezondheid is belangrijker dan je uiterlijk; ook het maken van een algemene bloed test en check je mannelijke hormonen niveaus.

Ten slotte, als uw arts een algemene conclusie en het zegt dat je gezond bent kun je naar de volgende stap - het formuleren van uw doel, omdat dit zal bepalen van de benodigde effect van anabole steroïden gebruikt in uw cyclus.

De meest voorkomende doelen zijn : vulstof (winst massieve spiermassa in een zeer korte tijd), snijden/spiermassa (het verbranden van vet, het krijgen van meer gescheurd en steeds meer gedefinieerd spier-structuur).

Ik zou niet graag om overbelasting van je geest met de wetenschappelijke beschrijvingen van de effecten van anabole steroïden, kunt u allemaal vinden op Wikipedia of enige steroïden site, ik ben het geven van u een korte en eenvoudige beschrijving van de steroïden, het effect en vertel je tenminste wat te verwachten van hen.
Dus, functioneel het effect van anabole steroïden heeft 2 velden:
-anabole effect van steroïden verhogen de opname van eiwit in de cellen, waardoor de opbouw van weefsel, vooral spierweefsel.
-androgene werking, dit effect houdt verband met het feit dat steroïden zijn synthetische hormonen en het nemen van hen zal ontwikkelen en onderhouden van uw mannelijkheid dus uw kracht, haar groei, stembanden uitbreiding etc.

Elke steroïdale product heeft de anabole/androgene ratio, het kan 50/50, 70/30, 40/60, enz. wat betekent dat het product is XX procenten androgene en YY % anabole, wat kan worden begrepen dat het product wordt vooral verondersteld voor kracht en heeft meer virilizating de kenmerken ervan of voor het opbouwen van spieren.
Een punt dat hier moet worden in het bijzonder vermeld - als hoger de androgene tarief van een steroïde zoals meer oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen heeft, omdat zo meer androgene is een steroïde zoals meer het onderdrukt je natuurlijke testosteron productie.

Ik wil niet te vervelen met gedetailleerde beschrijving van de effecten van anabole steroïden, want ik ben er zeker van dat u niet in het geheugen laden van informatie en stoppen met lezen na de eerste 5 minuten bent u een atleet, niet een swot, dus ik besloot o een lijst van de meest gebruikte anabole steroïden en hun effecten.

Methandienone (Dbol) - de meest bekende orale steroïden, is de keuze van 87% van de beginners - geeft enorme winsten in een korte tijd, de nadelen zijn de hoge toxiciteit voor de lever, vrij hoge vasthouden van water wat resulteert in moeilijk onderhoudbaar winsten.

Stanozolol (winstrol) - beschikbaar in de injecteerbare en de orale vorm - meestal is het snijden/ spiermassa effect, geeft kracht en uithoudingsvermogen

Turanabol (Tbol) - wordt gebruikt voor spiermassa cycli, voegt spier hardheid en sterkte, eerder onschuldig

Anapolon (oxy) - de meest krachtige en de meest orale anabole steroïde, ook de meest giftige, geeft massale waterretentie, wees voorzichtig met het.

Anavar (Oxan) - is een van de meest onschadelijke effecten van anabole steroïden, bevordert de vetverbranding processen, voegt spier definitie

Halotestin - meer androgenis effecten en sluit geen anabole, wordt meestal gebruikt door gewichtheffers en MMA vechters, verhoogt de kracht en agressie

Primobolan (orale en injecteerbare versie) - zeer zacht en onschadelijk effecten van anabole steroïden, meer gebruikt in snijden cycli, voegt spier hardheid en maakt;t heeft een uitgesproken androgene werking.

Testosteron Enathate - de meest gebruikte injecteerbare steroïden, het wordt meestal gebruikt voor ballaststoffen maar je moet weten dat elke testosteron kan zowel gebruikt worden voor het verdikken en snijden, het hangt allemaal af van je dieet en routine.

Testosteron Cypionate - heeft vergelijkbare effecten van anabole steroïden met testosteron enanthate, die een beginner zou niet het verschil merken, maar er wordt gezegd dat zij minder water.

Testosteron Blends (sustanon) - mengelingen van testosteron van verschillende verestering niveaus, het wordt meestal gebruikt voor bulk, geven nogal grote spier winsten die in een vrij korte tijd.

Testosteron Propionaat - snel handelen/ korte ester van de testosteron is, gebruikt voor het snijden, het schopt in 24 uur nadat u de geïnjecteerd (bijvoorbeeld testosteron enathate of cypionate kicks in after2 weken), maar het is nodig om te injecteren elke andere dag.

Boldenone undecylenate - meestal gebruikt voor bulk, verhoogt het uithoudingsvermogen, kracht, vascularisatie en verhoogt de eetlust, dus het zou een goede toevoeging aan elk bulking cyclus.

Trenbolone Enanthate - meer androgene effecten, meestal gebruikt voor het snijden, verhoogt de agressie en vet verbranden processen, niet voor beginners

Trenbolone Aceate - snel handelen trenbolone, ook gebruikt voor het snijden, maar het heeft een kortere halfwaardetijd, zodat je nodig hebt om te injecteren elke andere dag

Masteron propionate en enanthate - voegt de spieren, en spieren hardheid.

Clenbuterol - het is niet beschouwd als een steroïde, maar zeer vaak gebruikt in snijden cycli te wijten aan het thermogene effect, het verbrandt het vet in plaats van snel

Ik hoop dat je hebt bereikt aan het einde van deze lijst en het was nuttig, maar ik ben er zeker van dat je niet kunt bouwen uw cyclus door jezelf, zelfs na het lezen van dit alles, dat is waarom je moet een echte advies, aarzel dus niet om contact met ons op, trust me een ton van het lezen niet in de plaats van een actief en echte communicatie.

Als conclusie wil ik u eraan herinneren dat de steroïden zijn synthetische hormonen, zodat het nemen van steroïden zal verstoren de balans van uw natuurlijke hormoon niveaus en naast de effecten van anabole steroïden zoals hierboven beschreven kunt u kennismaken met een aantal bijwerkingen van anabole steroïden zoals acne, lage sex-drive, vette huid, gynaecomastie, schade aan de lever en zo, maar als je nog aan het begin van dit artikel vertelde ik u dat steroïden zijn een offer, dus u bent degene die beslist....

In Dezelfde Categorie

Verwante Blogs Op Tags