Testosteron maakt ons sterker en moediger ... Van dit materiaal leer je bewezen manieren van opknoping dit hormoon op een natuurlijke manier te leren, zonder het gebruik van illegale drugs.


De bottom line: Eet de volgende 10 voedsel om testosteron te verhogen en je spieren groot en sterk te laten groeien. Dat is alles!

1 // Oesters

Welk product bevat: Protein, magnesium, een grote hoeveelheid zink.

De bottom line: Ze geven niet alleen fysieke uithoudingsvermogen. Oesters bevatten meer zink dan andere producten, zes van hen zeven maal het zink, dat een sleutelrol in spiergroei en onderhouden testosteronniveaus speelt geven.

Hoe te gebruiken: Eet een deel van de oesters een keer per week, rauw, gekookt, in blik, maar niet gefrituurd.

2 // Mager rundvlees

Product dat bevat: Protein, ijzer, magnesium, zink, verzadigde vetten.

De bottom line: "Niet zo positief effect op de testosteronspiegel als mager vlees" - zegt Gillespie. Vlees bijzonder rijk aan eiwitten en zink - twee belangrijke componenten die nodig zijn om testosteron te optimaliseren en verhoging van de capaciteit van het lichaam myshtsestroitelnogo, alles in één product. Zelfs als u niet wilt dat de verzadigde vetten in uw dieet toe te voegen, iets voor testosteron nodig.

Hoe om te eten: Lean gegrilde biefstuk of meerdere keren steak gegrild per week.

3 // Beans

Product omvattende: eiwitten, voedingsvezels en zink.

De bottom line: Beans - echt geweldig fruit ... maar niet om de reden dat je zou denken. bean pakket zal meer zink dan elke andere soorten flora in rekening brengen; Sommige peulvruchten (zoals bonen stoofpot) kan concurreren met rood vlees inhoud van zink. Het blijft te voegen dat de combinatie van eiwitten en vezels en laag vetgehalte creëert een winnende combinatie.

Hoe te gebruiken: Gestoofde bonen, lima bonen, bruine bonen nautisch, bonen - dit is een goede keuze. Blik bonen net zo voedzaam als conventionele.

4 // kip, kalkoen

Welk product bevat: eiwitten, weinig vet.

De bottom line: "eiwitrijk dieet heeft een positief effect op de toestand van het spierstelsel, en daarmee het niveau van testosteron," - zegt John E. Morley, directeur van de geriatrische medische afdeling van de Universiteit van St. Louis., "A vetrijke heeft het tegenovergestelde effect." Hoewel kip en kalkoen niet veel zink bevatten, de verhouding van eiwit tot vet in pluimveevlees is het een belangrijk onderdeel van het dieet.

Hoe om te eten: geroosterde of gegrilde zonder huid en beenderen van een deel van kip of kalkoen een paar keer per week. Ook de kip gehaktballen en plakjes cold turkey voor het diner.

5 // Eieren

Welk product bevat: eiwitten en cholesterol.

De bottom line: "Testosteron wordt gesynthetiseerd uit cholesterol, dus voedingsmiddelen met cholesterol, is een goede bouwstenen voor testosteron," zegt Rber S. Tan, MD, associate professor in de geriatrie, andrologie, Universiteit van Texas in Houston. Eggs - een bron van schoon, vrij van onzuiverheden, cholesterol, en volgens een recente studie, een overmaat cholesterol in eieren is niet schadelijk als eerder gedacht. Dus voorraad eieren (als er geen individuele contra-indicaties).

Hoe te gebruiken: Begin de dag met 3-4 eieren, gebakken in olijfolie of vetvrij spray.

6 // curd (kwark, 1% vet)

Product omvattende: een eiwit met een ondergeschikte hoeveelheid vetten.

De bottom line: Een plaat van 1% cottage cheese heeft meer eiwitten en minder vet dan een portie mager vlees of kip. Eet het als een snack of met een maaltijd, stimuleert de aanmaak van testosteron.

Hoe te gebruiken: Op een bord van kaas per dag.

7 // Broccoli

Product omvattende: indool-3-carbinol, voedingsvezels

De bottom line: "De toegenomen oestrogeen in het lichaam leidt tot de ophoping van vet en kan spiergroei te voorkomen", zegt Chris Atseto, Muscle & Fitness fellow, auteur van "Bodybuilding voor de Champions." Volgens klinische studies, indol-3-carbinol vermindert de hoeveelheid vrouwelijk hormoon oestradiol bij mannen met de helft. "Broccoli bevat hoge niveaus van indool, voedsel verbindingen die bijdragen tot het verminderen slechte oestrogeen" - voegt Atseto.

Hoe te gebruiken: Er is zo veel broccoli als het de maag kan verteren.

8 // Kool

Product omvattende: indool-3-carbinol, voedingsvezels.

De conclusie: Naast de-estradiol reducerende eigenschappen inherent aan alle kruisbloemige kool is rijk aan voedingsvezels (vezels). "Fiber is belangrijk voor gewichtscontrole als het helpt vet voedsel niet te veel te eten", zegt Gillespie. "Het handhaven van een gezond gewicht zorgt voor anti-oestrogene werking."

Hoe te gebruiken: een vetarm eet zuurkool. Maak salades met geraspte kool met mayonaise.

9 // Spruitjes

Product omvattende: indool-3-carbinol, voedingsvezels.

De bottom line: We moeten naar mijn moeder te luisteren. Spruitjes u helpen groot en sterk te laten groeien. Net als andere groenten uit onze lijst, spruitjes gericht op oestrogeen en bevat veel vezels.

Hoe te gebruiken: Knijp je neus en geruisloos daar.

  • Schrijven: admin
  • Gepubliceerd In: Bodybuilding voeding
  • Datum Aangemaakt: 2017-03-06
  • Hits: 1589
  • Reactie: 0