Testosteron maakt ons sterker en moediger ... Van dit materiaal leer je bewezen manieren van opknoping dit hormoon op een natuurlijke manier te leren, zonder het gebruik van illegale drugs.

WELK VOEDSEL VERHOOGT HET TESTOSTERONNIVEAU?

Testosteron maakt ons sterker en moediger. In dit artikel leert u over bewezen manieren om dit hormoon op natuurlijke wijze te verhogen, zonder gebruik van illegale middelen.

Eet de volgende 10 producten regelmatig om uw testosteron natuurlijk te verhogen en uw spieren groot en sterk te laten groeien. Dat is alles!

1. OESTERS

Product bevat: Proteïne, magnesium, een grote hoeveelheid zink.

De bottom line: Oesters geven niet alleen fysiek uithoudingsvermogen, ze bevatten ook meer zink dan andere producten. Zink is belangrijk voor de spiergroei en het op peil houden van het testosterongehalte.

Hoe te consumeren: Eet de oesters een keer per week, rauw, gekookt, in blik, maar niet gefrituurd.

2.  MAGER RUNDVLEES

Product bevat: Proteïne, ijzer, magnesium, zink, verzadigde vetten.

De bottom line: Vlees is bijzonder rijk aan eiwitten en zink - twee belangrijke componenten die nodig zijn om testosteron te optimaliseren en voor de verhoging van de capaciteit van het lichaam. Zelfs als u geen verzadigde vetten in uw dieet wilt toevoegen, heeft u iets voor testosteron nodig.

Hoe te consumeren: Lean gegrilde biefstuk of meerdere keren gegrilde steak per week.

3.       BONEN

Product omvat: eiwitten, voedingsvezels en zink.

De bottom line: In bonen zit meer zink dan elke andere soort peulvrucht. Sommige peulvruchten (zoals bonen stoofpot) kunnen concurreren met rood vlees wat betreft de hoeveelheid zink. De combinatie van eiwitten en vezels met een laag vetgehalte maakt dit een winnende combinatie.

Hoe te consumeren: Gestoofde bonen, lima bonen, bruine bonen. Blik bonen net zo voedzaam als conventionele.

4. KIP, KALKOEN

Product bevat: eiwitten, weinig vet.

De bottom line: "Een eiwitrijk dieet heeft een positief effect op de toestand van het spierstelsel, en daarmee het niveau van testosteron," - zegt John E. Morley, directeur van de geriatrische medische afdeling van de Universiteit van St. Louis., "Een vetrijk dieet heeft het tegenovergestelde effect." Hoewel kip en kalkoen niet veel zink bevatten, is de verhouding van eiwit tot vet in pluimveevlees een belangrijk onderdeel van het dieet.

Hoe te consumeren: geroosterde of gegrilde kip zonder huid en beenderen of kalkoen een paar keer per week. Ook kip gehaktballen en plakjes cold turkey voor het diner zijn goede maaltijden. 

5. EIEREN

Product bevat: eiwitten en cholesterol.

De bottom line: "Testosteron wordt gesynthetiseerd uit cholesterol, dus voedingsmiddelen met cholesterol, zijn goede bouwstenen voor testosteron," zegt Rber S. Tan, MD, associate professor in de geriatrie, andrologie, Universiteit van Texas in Houston. Eieren zijn vrij van onzuiverheden en vol met cholesterol. Volgens een recente studie is een overmaat cholesterol in eieren niet schadelijk zoals eerder gedacht. 

Hoe te consumeren: Begin de dag met 3-4 eieren, gebakken in olijfolie of vetvrije spray.

6. CURD (KWARK, 1% VET)

Product omvat:  eiwitten met een ondergeschikte hoeveelheid vetten.

De bottom line: Een portie van 1% cottage cheese heeft meer eiwitten en minder vet dan een portie mager vlees of kip. Eet het als een snack of met een maaltijd, het stimuleert de aanmaak van testosteron.

Hoe te consumeren: een portie per dag.

7. BROCCOLI

Product omvattende: indool-3-carbinol, voedingsvezels

De bottom line: "De toegenomen oestrogeen in het lichaam leidt tot de ophoping van vet en kan spiergroei voorkomen", zegt Chris Atseto, Muscle & Fitness fellow, auteur van "Bodybuilding voor de Champions." Volgens klinische studies, vermindert indol-3-carbinol de hoeveelheid van het vrouwelijk hormoon oestradiol bij mannen met de helft. "Broccoli bevat hoge niveaus van indool en voedsel verbindingen die bijdragen tot het verminderen van slechte oestrogenen" - voegt Atseto toe. 

Hoe te consumeren: Eet zoveel broccoli als de maag kan verteren.

8. KOOL

Product omvat: indool-3-carbinol, voedingsvezels.

Bottom line: Naast de-estradiol reducerende eigenschappen inherent aan alle kruisbloemige kool is de groente rijk aan voedingsvezels. "Fiber is belangrijk voor gewichtscontrole aangezien het helpt om vet voedsel te laten staan.", zegt Gillespie. "Het handhaven van een gezond gewicht zorgt voor anti-oestrogene werkingen."

Hoe te consumeren: een vetarme zuurkool. Maak salades met geraspte kool met mayonaise.

9. SPRUITJES

Product omvattende: indool-3-carbinol, voedingsvezels.

De bottom line: Spruitjes helpen u groot en sterk te worden. Net als andere groenten uit onze lijst, zijn spruitjes rijk aan vezels.

Hoe te consumeren: In groenteschotels, uit de oven of in de pan.

  • Schrijven: admin
  • Gepubliceerd In: Bodybuilding voeding
  • Datum Aangemaakt: 2017-03-06
  • Hits: 5769
  • Reactie: 0