Koolhydraten zijn de gevaarlijkste elementen van de voeding. Dus of ze schadelijk zijn, en in feite zijn ze van bijzonder gevaar als voor het naar bed geconsumeerd?

Vanuit het perspectief van een gezonde levensstijl en voeding, worden koolhydraten beschouwd als de initiatiefnemers van de gewichtstoename, vooral als ze eten voordat je naar bed. De basisregel van het aanbod stelt dat koolhydraten moet worden gegeten voor de zon, die zal helpen om de dunne taille en in het midden van de buik te voorkomen dat de vorming van vetafzettingen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, koolhydraten - is een belangrijk onderdeel van elk dieet, maar of de inname van koolhydraten voor het slapengaan daadwerkelijk leidt tot een toename van het lezen op de schaal?

In de meeste gevallen, de angst voor wijdverspreide koolhydraten afkomstig van misverstanden over hen. Nate Miyaki, auteur van "Intermittet Fist", is van mening dat koolhydraten nuttig of schadelijk, afhankelijk van de situatie kan zijn. "Koolhydraten ons helpen te herstellen van de stress van anaërobe activiteit, maar ook" helpen "met ons te dik tijdens periodes van lage activiteit. Het hangt allemaal af van de activiteit. " Simpel gezegd, de atleten, de toonaangevende high-intensity training, consumeren glycogeen, en ze nodig hebben om deze bestanden weer op te bouwen om een ​​optimale toestand te bereiken. In andere gevallen heeft het lichaam voldoende koolhydraten reserves en uiteindelijk komt in de extra koolhydraten is niet noodzakelijk. Miyake vergelijkt de consumptie van koolhydraten en auto tanken, "als de auto in de garage, heeft hij geen brandstof nodig. Overmatige consumptie van suiker, zoals pogingen om een ​​volle tank te vullen. Fuel net overflows. Bij de mens, een dergelijke "spillover" komt in de bloedbaan en helpt om overtollig vet reserves te creëren. "

Hierdoor energiebalans worden belast met de consumptie van koolhydraten, wat leidt tot versterking van de nacht gewicht. Maar tegelijkertijd een nacht carousing daarbij is niet schadelijk, omdat u nog steeds energie verbruikt. Het probleem is dat te veel mensen te veel eten tijdens de dag, en deze overtollige vet uitgezet 's nachts. Volgens Miyake, "het eten van te veel calorieën en koolhydraten in het algemeen leidt tot problemen met het gewicht." In feite is slechts één onderzoek "American Journal Klinikal Nutrishn» ( «American Journal of Clinical Nutrition») toonde aan dat het eten van koolhydraten voor het slapen gaan helpt beter slapen 's nachts - het is belangrijk voor mensen die moeite hebben met slapen. In plaats van aandacht te besteden aan de tijd van de dag, is het beter om je aandacht te richten op de totale hoeveelheid koolhydraten verbruikt en in overeenstemming te brengen met de leeftijd, gewicht, body type.

Koolhydraten verbruikt in de avond, niet bijzonder schadelijk geworden.

Het verbruik van grote hoeveelheden koolhydraten op elk moment ongewenste gewichtstoename en veranderingen in lichaamsgewicht verhoudingen veroorzaken.

  • Schrijven: admin
  • Gepubliceerd In: Bodybuilding voeding
  • Datum Aangemaakt: 2017-03-06
  • Hits: 1471
  • Reactie: 0