Fruit: is het nuttig en onschadelijk, omdat ze denken? Hebben ze de opvang voor mensen die actief betrokken zijn in de sport te gebruiken? Probeer om ons materiaal te begrijpen


Fruit - zoals alles wat suiker bevat - hebben een slechte reputatie onder degenen die de zorg over hun uiterlijk. De heersende gedachte in deze hysterie dat alles wat suiker bevat, leidt tot de vorming van vetafzettingen in de taille. Maar de vruchten hebben een veel te bieden in vergelijking met, zeg, fast food, "McDonald's" netwerk-producten.

Ja, we weten, voor de popularisering van antipathie tegen de vrucht staan ​​wetenschappelijk onderzoek.

"Vruchten bieden inname van phytocomponents en fructose, die van belang is voor veel mensen als gevolg van het feit dat dit soort suiker niet direct kan worden opgenomen door de spieren", geeft Ph.D., is Senior Research Editor Jim Stoppani (Jim Stoppani). "Alleen de lever kan fructose omgezet in glycogeen, een vorm van koolhydraten die het lichaam kan gebruiken."

Het probleem met fructose wordt versterkt wanneer het niveau van glycogeen in de lever is hoog. Vanaf dit punt begint het lichaam fructose omzetten in vet dan neemt de grootte van vetcellen. Aangezien we niet een "feature" van meetinstrumenten, die ons zou hebben verteld over het niveau van glycogeen, veel bodybuilders de voorkeur aan het gebruik van fruit in het algemeen te vermijden. Maar dergelijke extreme maatregelen niet nodig. In sommige gevallen, niet alleen fruit bezverdny maar noodzakelijk.

// Het eerste wat je moet doen in de ochtend ...

De beste tijd voor het eten van fruit - direct na het wakker worden. Wanneer je slaapt, de lever gebruikt glycogeen daarin teneinde het noodzakelijke niveau van glucose naar de hersenen te handhaven. Als het gereduceerde glycogeen niveaus in de hersenen startsignaal verwerken wordt door omzetting in glucose, noodzakelijk voor de hersenen naar de spieren van aminozuren verzonden. Na het wakker worden, je was slechts een machine voor de verwerking van uw spieren. Op dit moment van de dag moet je geen zorgen over dat door het doen van fructose wordt omgezet in vet, eet je vullen. Fructose wordt gebruikt voor het uitzetten van glycogeen in de lever, waardoor de hersenen om een ​​signaal naar de verwerking van spiereiwit beëindigen.

De ochtend menu (eet één of twee porties):

 • ananas (in blokjes gesneden 1 kopje);
 • meloen (1 slice);
 • oranje (1 stuk van gemiddelde grootte.);
 • banaan (1 middelgrote stuk.);

// Voor de training

Een ander goed moment om het fruit te gebruiken 30-60 minuten voor een training, vooral als je een paar uur vóór die tijd hebben de hoge koolhydraten voedingsmiddelen gebruikt. Fructose de glycogeenvoorraden vullen in de lever, die wordt verbruikt tijdens de dag, verschaffen een continue aanvoer van glucose aan de betrokken spieren tijdens de oefening, helpt om glycogeen te creëren in de spiercellen. Dit voorkomt spiervermoeidheid, die gewoonlijk begint op het moment dat het niveau van glycogeen in de spieren begint te dalen.

Menu voor de training (eet één of twee porties):

 • peer (1 stuk van gemiddelde grootte.);
 • watermeloen (1 slice);
 • appel (1 stuk van gemiddelde grootte.);
 • meloen (meloen helft);
 • druiven (1 cup);
 • aardbeien (2 kopjes);
 • raspberry (2 kopjes);

// Na een training

Geen dodelijk voor wat fruit te eten na de training voor het aanvullen van glycogeen in de spieren en de lever. Het is noodzakelijk om te onthouden dat de twee ontvangstruimten de meest voorkomende vruchten bevatten 20-30 gram suiker. Degenen die willen spiergroei te optimaliseren, de suikerspiegel inname 40-100 gram, verder eten wit brood, aardappelen, rijst of havermout, en waarborgen dat het wei-eiwit te nemen op dit moment bevat ten minste 20 gram koolhydraten .

Post-workout menu (eet één of twee porties):

 • cherry (1 cup);
 • peach (1 stuk van gemiddelde grootte.);
 • appel (1 stuk van gemiddelde grootte.);
 • meloen (meloen helft);
 • druiven (1 cup);
 • aardbeien (2 kopjes);
 • raspberry (2 kopjes);

Wat wordt er gezegd over de gevaren van fruit - de waarheid, maar niemand heeft nog kreeg vet van het eten van te veel fruit. Je hoeft alleen maar het juiste moment voor deze optie kiest, en voor energie hele vruchten - fruit cocktail of kruik hoorn kan te veel calorieën en fructose voor de persoon die de zorg voor hun lichamelijke ontwikkeling heeft bevatten. We kunnen niet zeggen dat de willekeurige fruitcocktail u schade veroorzaken, natuurlijk, het is beter dan een dubbele cheeseburger, maar net als in al het andere, moet weten wanneer te stoppen.

// Het gebruik van fruit

Vruchten brengen meer voordelen dan alleen het aanvullen van glycogeen winkels. Kijk naar deze weinig bekende gunstige eigenschappen van een aantal populaire producten:

grapefruit

Degenen die elke maaltijd een halve grapefruit eet of drink 250 ml. grapefruitsap driemaal daags, afvallen van 2 kg (sommige tot 5 kg) gedurende 12 maanden zonder voeding.

oranje

Deze koning van de wereld citrus is een heerlijke snack voor de training, omdat de vitamine C die erin zitten, helpt om de stikstofoxide te beschermen tegen wordt vernietigd door vrije radicalen. Hetzelfde kan gezegd worden over het gebruik ervan na een training.

appels

Appels bevatten polyfenolen, die zijn bewezen sterkte te verhogen en helpt zich te ontdoen van vet.

kers

Eet een handvol kersen na het sporten om de ontsteking te verminderen en verbeteren van herstel processen. Welke component het bevat? Anthocyanine.

watermeloen

Deze rijke in citrulline bessen zal helpen uw bloedcirculatie, u voorzien van voedingsstoffen, omdat citrulline wordt omgezet in het menselijk lichaam arginine en stikstofoxide.


 • Schrijven: admin
 • Gepubliceerd In: Bodybuilding voeding
 • Datum Aangemaakt: 2017-03-06
 • Hits: 1344
 • Reactie: 0