Groeten aan al onze lezers! Vandaag zullen we ingaan op een van de belangrijkste thema's van bodybuilding - de juiste voeding na het sporten. U zult wat er precies is en hoe lang leren na het einde van je studie. Meer informatie over ons lichaam functies, die deze regels dicteren. Ook zullen we de nuances van post-workout voeding te overwegen, niet alleen voor degenen die wensen om gewicht te winnen, maar ook voor degenen die willen afvallen. In het algemeen zal het zeer interessant zijn, mijn vrienden, dus laten we beginnen!

De juiste voeding na de training in Nederland


Zoals u weet, eten in bodybuilding - is dit een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle bouw van mooi en sterk lichaam. Je kunt niet zomaar naar de sportschool, sleept u het met het ijzer en een normaal leven leiden, met de gebruikelijke, voor een eenvoudige leek, dieet. Eten is erg belangrijk. Wat betekent het eten na een training - het is over het algemeen apart probleem dat een grondig onderzoek en een goed begrip nodig.

Na een training in de hal, lanceren we een belangrijke biochemische processen, die idealiter door de toename van de spierkracht en het volume moet worden ingevuld. Maar zal het gebeuren in de werkelijkheid, is sterk afhankelijk van hoe je gaat om te eten in het algemeen en na de training in het bijzonder.

Voor het opbouwen van spieren je nodig hebt koolhydraten als bron van energie en eiwit, als grondstof voor nieuwe spiervezels. Bijgevolg is de voor de hand liggende conclusie is dat na de training zou niet slecht tanken goede voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze stoffen. Maar de vraag is, wanneer en hoeveel ze mee te nemen? Het kennen van het antwoord daarop, kunt u soms verbeteren van de impact van hun zware training in de sportschool.


Het belang van koolhydraten na een training


Dus wat koolhydraten na de training is belangrijk - het is een onbetwistbaar feit. Het blijft alleen om te begrijpen wat zijn koolhydraten en na verloop van tijd die ze nodig hebben om te gebruiken. Dit hebben we nu richten.

De meest geschikte koolhydraten in de post stage zal zijn snelle koolhydraten. Ze zijn snel genoemd omdat ze eenvoudig in samenstelling en snel en gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam. Waarom hebben we zo'n koolhydraten nodig? Het feit is dat als je hard en intensief te trainen, ben je blootgesteld aan ernstige stress je lichaam en spieren in het bijzonder. Energie te leveren uw lichaam na een training op het minimumniveau en de hersenen een signaal ontvangt over de noodzaak van een snel herstel het. Uiteraard we hier snelheid belangrijk is en dat de snelheid van assimilatie, want des te eerder zullen wij hun energie reserves te vullen, hoe sneller het herstelproces direct spiergroei.

Welke producten kunnen worden gecategoriseerd als bevattende snelle koolhydraten? Deze vrucht, een verscheidenheid aan snoep, wit brood, honing en rijke meelproducten. Gedurende de dag, is het natuurlijk beter niet betrokken te krijgen, maar na de training, zullen ze gewoon onvervangbaar zijn. Eet 70-100 gram koolhydraten snel voor 30-40 minuten na de lessen einde. Dit zal snel energie aan je lichaam, vertragen de katabole proces en start het proces van herstel.

Na enige tijd, meestal ongeveer 1-2 uur na een training, wanneer uw maag heeft om te herstellen van de training stress, je kunt leunen op een volledige maaltijd bestaande uit eiwitten en langzame koolhydraten. Het kan een verscheidenheid van granen, groenten en aardappelen. Koolhydraten die ze bevatten, worden langzaam en gelijkmatig door het lichaam opgenomen, geleidelijk aan het vullen van uw energie reserves.


Het belang van eiwitten na de training


Eiwitten, zoals u weet, is ook een belangrijk onderdeel van je post training dieet. Immers, je spieren beginnen te groeien, moeten ze een bouwstof voor de vorming van nieuwe cellen, dan in feite is het eiwit. Echter, het eten van eiwitten direct na de oefening is niet langer gerechtvaardigd.

Zoals we hierboven al zei, het spijsverteringsstelsel heeft tijd nodig om te herstellen na het sporten en beginnen om volledig te kunnen functioneren. Dus, bij zware inspanning, de hele bloedstroom is vooral gericht op de spieren en ontneemt aandacht voor andere inwendige organen. Als gevolg hiervan hun werk is gebroken en ze niet kunnen presteren in zijn geheel. In dit geval geldt dit voor de maag en de spijsvertering als geheel.

Daarom is het downloaden van uw maag eiwit onmiddellijk na de training, geef je het een te zware last, waarmee hij nog niet in staat het hoofd te bieden. Vertering van eiwitten en hun spijsvertering in aminozuren, het proces is tijdrovend en kan niet worden gedaan tot je maag is niet klaar voor gebruik. Op basis hiervan kunnen we concluderen dat het eten van eiwitten direct na de training wordt niet aanbevolen. Hun receptie zal worden gerechtvaardigd en nodig na 1-2 uur na het einde van de bezettingsmacht.

Maar laat je niet boos, mijn vrienden. Onmiddellijk na de training, kunnen en moeten nemen BCAA aminozuren . Sinds aminozuren - dit is het eindproduct van de verwerking van eiwitten, ze absoluut niet uw slokdarm laden en start direct opgenomen in de spier. Deze techniek u volledig te beschermen tegen afbraak en begint het proces van spiergroei in de eerste minuten na de training. Maar vergeet niet over een snelle koolhydraten, want zonder hen, actie BCAA's zal in dit geval zeer klein zijn en zal gaan naar de terugwinning van energie, en niet om de spieren te verhogen.Overzicht


Samenvattend een beetje. Wat je nodig hebt om te eten na een training, en na verloop van tijd? 
Onmiddellijk na de training , tijdens de eerste 30-40 minuten na de voltooiing, sluit de zogenaamde "koolhydraten venster" producten die rijk zijn aan de snelle koolhydraten en aminozuren mogelijk.

Na 1-2 uur na de training over tot de volledige voedselinname, omvattende een langzame koolhydraten, eiwitten, en de minimale hoeveelheid vet. Met dat, als het al avond, dat wil zeggen, 6-7 pm, het geeft de voorkeur aan eiwitten in plaats van koolhydraten. Op dat moment, zowel het ontbijt tegenovergestelde - eet meer koolhydraten. Dit kan worden verklaard door het feit dat in de late namiddag onze energie-uitwisseling processen worden afgeremd en de overtollige hoeveelheid koolhydraten, zult u waarschijnlijk heupen of buik als vet. Op de ochtend van het zelfde, is ons lichaam klaar om een grote hoeveelheid energie en koolhydraten eten ontvangen, zal het alleen maar ten goede komen.

Voordat u naar bed gaat , moet u voedingsmiddelen met een hoog eiwit eten, alleen het eiwit caseïne zou moeten zijn, dat wil zeggen, degenen die voor een lange tijd om te verteren. De meest voorkomende product, rijk aan dit soort eiwit de wrongel. Eet ongeveer 200-250 gram wrongel gedurende 1 uur voor het slapen gaan en je zult jezelf zorgen voor een gestage aminozuur patroon gedurende de nacht. Desgewenst kan de kaas worden vervangen door caseïne-eiwit, is het handiger en minder zal uw spijsvertering te laden zoals gebeurt in de vorm van een vloeistof.


Voeding na het sporten om gewicht te verliezen in Nederland


Als je naar de sportschool, met als doel om gewicht te verliezen, moet je post-workout voeding verschilt van de hierboven in de kiem zijn. Dus, maak uw koolhydraten reserves voor u direct na krachttraining aanvaardbaar is. Waarom? Laten we eerlijk zijn.

Trainen in de hal, zult u een enorme hoeveelheid energie te verbranden, natuurlijk, als je echt van hoge kwaliteit op te leiden, en niet sochkuete. Aanvankelijk was de eerste 20-25 minuten van de training, het lichaam werkt op "koolhydraat brandstof", dat is, wordt alleen koolhydraten en vetten niet aanraken verbruikt. Verder, wanneer de levering van brandstof opraakt, in de cursus zijn de reserves van je lichaam dat is vet. Vanaf dit punt, de macht of aërobe oefening te beginnen om je doel om gewicht te verliezen na te streven.

Dit gebeurt als volgt. Wanneer energie nodig voor lichaamsbeweging en glycogeen reserves tot een einde (glycogeen - hetzelfde koolhydraten, maar verwerkt door het lichaam in een energiereserve), beginnen met het proces van splitsing van vetcellen, moleculen die door het bloed binnengaan "metabole oven". Dat wordt verbrand, het vrijgeven van de energie die we nodig hebben om verder te gaan trainen.

Na het einde van de training, deze vetmoleculen in het bloed is nog steeds grote set, en zij zullen een bron van herstel van energie reserves, zolang je niet een deel van de koolhydraten in de voeding te krijgen. En voor u als persoon het verliezen van gewicht, is het belangrijk om zoveel mogelijk inname van koolhydraten in het lichaam te vertragen, want als dat gebeurt, de terugwinning van energie al zij zullen worden betrokken, en de vetmoleculen terug te keren naar hun vroegere plaatsen.

Daarom nuttige adviezen voor u. Als je gewicht te verliezen, dan na het sporten niet eten koolhydraat voeding gedurende 1-2 uur. Het maximum dat je kan en moet nemen - is de BCAA's, die u beschermen tegen het verlies van spierweefsel. Je wilt niet met het vet verbranden en spieren, toch? Maar niet ook fanatet, over het algemeen het negeren van koolhydraten na een training. Als u meer dan 2 uur op de ontvangst van koolhydraatrijk voedsel in je lichaam uit te stellen, is het zeer waarschijnlijk zal beginnen om de spieren actief te verliezen. Sinds de lancering sterke katabole processen, die spiervezels naar energie te vernietigen.

Dat is waarschijnlijk allemaal. Dit waren de belangrijkste kwesties in de voeding na het sporten. Volg deze regels en je zult zien hoe je vooruitgang is essentieel voor het verbeteren en versnellen. En vergeet niet dat een goede voeding in bodybuilding, is een van de belangrijkste onderdelen mooi en sterk lichaam. Een slechte voeding zal ontkennen al uw inspanningen in de sportschool. Vermijd deze fout ooit!

  • Schrijven: admin
  • Gepubliceerd In: Bodybuilding voeding
  • Datum Aangemaakt: 2017-03-28
  • Hits: 1374
  • Reactie: 0