Clomid 50mg

  • 6€
  • Excl. BTW: 6€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Cipla
  • Model: 628
Aantal:

Hoe werkt Clomid werk?


Veel atleten uit Nederland na een cursus van steroïden proberen om testosteron met behulp van voedingssupplementen, kruidenthee en andere dubieuze middelen te herstellen. Dit doet niet volgt: nadat het lichaam tijdens hormoon gat wanneer het niveau van follikel stimulerend hormoon en luteïniserend praktisch nul. En het is van deze hormonen is afhankelijk van de intensiteit van testosteron secretie.

Clomid beïnvloedt de productie van FSH en LH. Daarnaast bindt het aan oestrogeen. Derhalve ook indien de gedetecteerde hoge niveaus van oestrogeen in het bloed van een atleet niet bang: het hormoon in een inactieve vorm.

In de eerste dagen na ontvangst Clomid LH en FSH hun maximum bereiken snel tegelijkertijd het verhogen van het testosteron. Slechts een paar weken testosteron gaat om de staat, die voorafgaand aan de loop van steroïden werd waargenomen. De duur van het geneesmiddel afhankelijk van de individuele kenmerken van de atleten wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk: iemand slechts twee weken, iemand met een paar maanden.

Reviews van de voorbereiding van Nederland atleten


Op het internet zijn er vrijwel geen negatieve opmerkingen over het medicijn. Het lijkt niet verwonderlijk: Clomid heeft geen bijwerkingen, althans in dit geval, indien volgens de instructies en aanbevelingen van deskundigen wordt genomen. Clomid biedt de mogelijkheid om snel herstel testosteron na een kuur van steroïden, en draagt ​​bij tot het minimaal verlies van spiermassa.
Pakket
Pakket 50 mg (10 pillen)
Stof
Middel Clomifeencitraat (Clomid)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed