Frusenex

  • 3€
  • Excl. BTW: 3€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Geno
  • Model: 679
Aantal:

Pharmachologic effect


Werkingsmechanisme - een diureticum.
Blokkeert de reabsorptie van natrium en chloride in opgaande lus van Henle knie. Het verhoogt uitscheiding van kalium, calcium, magnesium.

Farmacokinetiek


Bij ingestie biobeschikbaarheid is 64%. Cmax nam toe met toenemende dosis, maar de tijd niet maximale dosis-afhankelijke bereiken en varieert sterk, afhankelijk van de toestand van de patiënten uit de Nederland. T1 / 2 -. Ongeveer 2 uur 91-99% in verband plasma-eiwit, 2,4-4,1% in de vrije staat. Biotransformiroetsa, voornamelijk in de glucuronide. Terug te keren met urine (na de op / in meer dan inslikken).

Klinische Farmacologie


Vanaf vochtafdrijvend effect inname wordt waargenomen binnen 1 uur, de meeste van de actie - in 1-2 uur duur -. 6,8 h op / in de inleiding van begin van werking - 5 min, max - 30 minuten looptijd - ongeveer 2 uur. De aan / in de inleiding veroorzaakt spataderen snel verminderen voorspanning van de druk in de linker ventrikel en de pulmonale arterie vermindert, vermindert de systeemdruk, zoals deskundigen op Nederland zeggen.

Indicaties Lasix medicatie


Oedemateuze syndroom van verschillende genese (hart, lever, nier na de tweede maand van de zwangerschap, intoxicatie), long en hersenen oedeem, hypertensie, geforceerde diurese, nierfalen.

Opgericht door deskundigen uit Nederland Contra


Overgevoeligheid (met inbegrip van andere. Sulfon- en sulfonamiden), acute glomerulonefritis, nierfalen met anurie, lever coma, verstoring van de water- en elektrolytenbalans en het zuur-base-evenwicht (hypokaliëmie, hyponatriëmie).

Zwangerschap en borstvoeding


Indien zwangerschap moeten worden gebruikt onder strikte aanwijzingen en slechts voor een korte tijd. Op het moment van behandeling noodzakelijk om borstvoeding te schorten.

Bijwerkingen


Hypotensie, aritmie, droge mond, misselijkheid, braken, diarree, pancreatitis, hypovolemie, dehydratie, hypokaliëmie, hyponatriëmie, hyposalemia, metabole alkalose, hypocalcemie, hyperurikemie, dermatitis, gehoorverlies, visie, paresthesie, duizeligheid, spierzwakte, urineretentie bij patiënten met BPH, hypercholesterolemie, hypertriglyceridemie, verminderde glucosetolerantie, acute pancreatitis en allergische reacties (huiduitslag, koorts, vasculitis, interstitiële nefritis); bij premature baby's - nefrocalcinose.

Wisselwerking


Het verhoogt het risico op cardiale glycoside intoxicatie (op de achtergrond, glucocorticoïden waarschijnlijkheid hypokaliëmie), nefrotoxiciteit en ototoxische effecten van aminoglycosiden, cefalosporinen, cisplatine; versterkt het effect van curariform fondsen; toenemen lithium reabsorptie in de renale tubuli. NSAID's verminderen het diureticum effect.
Pakket
Pakket 40mg (10 pillen)
Stof
Middel Furosemide (Lasix)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed