Boldeprime

  • 61€
  • Excl. BTW: 61€
Aantal:

Boldeprime (Boldenone undecanoaat in Nederland) - anabole steroïde, ontworpen voor diergeneeskundig gebruik. Primordial zijn doel - een set van spiermassa paarden. Echter, onder mensen die het gebruiken bereikt zulke proporties, dat zijn oorsprong niet wordt geaccepteerd veterinaire herinneren. In Nederland maakt boldenone niet genieten van een grote populariteit. In het arsenaal van westerse atleten is een van de meest populaire drugs. Het is heel gerechtvaardigd.


Kenmerken actie van Boldeprime (Nederland)

1. Bij gebruik boldenon, als regel, er een langzame maar gestage toename van spiermassa.

2. In dit geval verhoogt ook de eetlust. Wat erg nuttig, als de belangrijkste reden voor het gebrek aan vooruitgang in een gewichtsverhouding actueel - ondervoeding.

3. Ook boldenone stimuleert erytropoëtine. Dat op zijn beurt stimuleert de verhoogde productie van rode bloedcellen. Dit verbetert de toevoer van zuurstof aan weefsels en verhoogt het uithoudingsvermogen. Wat de drug aantrekkelijke tijdens het trainen met een gemiddelde (8-12) of een groot aantal herhalingen.

4. Een belangrijk voordeel is ook een zeer sterke androgeenreceptor stabilisatie boldenon. Wat geeft hem een ​​sterke anti-katabole eigenschappen. En het is erg belangrijk drogen.

5. De bereiding is zowel geschikt voor spier werving en een droogtijd. Het is zeer slecht op smaak gebracht en heeft geen progestagene activiteit. Daarom hoewel niet met een merkbare hoeveelheid water, zelfs bij hoge doseringen.

6. De androgene werking wordt ook zwak tot expressie. De belangrijkste bijwerking - verhoogd seksueel verlangen.

7. Zo boldenone geeft zeer weinig bijwerkingen en is een potente androgeen. Maakt het mogelijk voor gebruik door vrouwen. Toch moet het zwakke geslacht niet hoger zijn dan de dosering van 400 mg per week als solo gebruikt.

Pakket
Pakket 10 ampullen (200mg/ml)
Stof
Middel Boldenone undecylenate (Equipose)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed