Masteron 100

  • 63€
  • Excl. BTW: 63€
Aantal:

De werkzame geneesmiddelstof drostanolone dipropionaat, is een afgeleide van dihydrotestosteron. Het is een steroïde met een matige anabole activiteit en androgene eigenschappen. Activiteit in de toepassing van haar vrij snel tot uiting, maar de actie duurt niet lang duren. De duur van de activiteit van steroïde - ongeveer 2-3 dagen na de laatste dosis. Daarom wordt meestal een keer toegepast per 2 of 3 dagen.

Merk op dat drostanolone die gebaseerd Masteron en vele andere moderne medicijnen hebben een aantal medische toepassingen. Met name is gebruikt bij de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Tegenwoordig, echter, deze steroïden in de medische praktijk vrijwel nooit gebruikt (het belangrijkste gebied van de toepassing is de sport waar hij regelmatig gebruikt om de resultaten en de fysieke. Form verbeteren).

Wat is er zo goed injectie Masteron (drostanolone) dat atleten zich regelmatig te hulp? Natuurlijk, de gevolgen ervan. Acceptatie van het geneesmiddel bijdraagt ​​aan een aantal verbeteringen die, in verschillende mate, zijn belangrijk voor de atleten wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk.

Drug Draagt ​​(deskundigen uit Nederland)


  •  Het geneesmiddel is effectief voor het drogen;
  •  Verhoogt spierdichtheid;
  •  Neem vetverbranding effect;
  •  Verhoogt de kracht tarieven;
  •  Toont antiestrogenic activiteit.
Er moet echter worden benadrukt dat Masteron met behulp van de winkel is in Nederland mag niet alleen nuttig, maar ook een neveneffect. Bij toepassing is het risico op androgene bijwerkingen zoals: acne, acne, haaruitval op het hoofd, overmatige haargroei op het gezicht en lichaam. Ook door het gebruik van het geneesmiddel zelf kunnen bekende afname testosteronproductie maken.

Aan de andere kant leidt niet tot de injectie van de manifestatie van oestrogene bijwerkingen (gynaecomastie, vochtretentie, toename van lichaamsvet) en toxiciteit voor de lever van drostanolone vrijwel afwezig.

Het is belangrijk dat Masteron 100 (drostanolone) voor de sport wordt aanbevolen om alleen van toepassing op mannen, moeten vrouwen die de zorg over hun uiterlijk en gezondheid niet gebruiken, althans in de hoeveelheden waarin het wordt gedaan door de atleten. In sommige gevallen kan sporters nog gebruikt worden voor de bereiding van een fysieke vorm, maar slechts in kleine hoeveelheden in het gebied van 25 mg driemaal daags. Anders kan zelf bekend virilization te maken.
Opslag: Opslag anabole moet worden in een droge en donkere plaats; betrouwbaar te verbergen van het huisdier, houd het buiten bereik van kinderen.
Pakket
Pakket 10 ampullen (100 mg/ml)
Stof
Middel Drostanolone propionaat (Masteron)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed