Masteron 200

  • 85€
  • Excl. BTW: 85€
Aantal:

Masteron - injecteerbare anabole werkzame stof drostanolone dipropionaat is afgeleid van dihydrotestosteron en het is vergelijkbaar met de biologische werking van androgene steroïden, die wordt gekenmerkt door zeer uitgesproken androgene eigenschappen onder matig anabole werking.
Masteron niet aromatiseert 100 exposities anti-oestrogene activiteit, en verhoogt de testosteronspiegel. Neemt de dichtheid en sterkte van de spieren, waardoor de hoeveelheid spek. Het wordt gebruikt in verschillende soorten sporten, met name ter voorbereiding van een competitie bodybuilding en meer.

Masteron: dosering en toediening. Observatie van Nederland atleten


Er zijn twee vormen van drostanolone, het actieve bestanddeel van het geneesmiddel Masteron: propionaat en enanthaat. Propionaat is met succes gebruikt om borstkanker te bestrijden. De grote kans op virilization constante ontvangst in de doses nodig behandelen gedwongen deze drug verlaten in de behandeling van vrouwen. Maar die met succes zijn mannelijke atleten, wanneer het nodig is om vermogenstoename op gewichtsverlies verkrijgen wegens vetverbranding en een diuretisch effect.
Als gevolg van deze eigenschappen, is 10 ml Masteron erkenning won onder bodybuilders als een uitzonderlijke voorbereiding voor de bouw van de kwaliteit spieren en het verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam. Masteron helpt atleten in Nederland te verblijven in zijn gewichtsklasse in de kwalitatieve groei van de spieren en het verbeteren van de fysieke prestaties. Dit is één van de meest populaire onder de atleten AAS uit Nederland.
Dit anabolisch middel kan worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, alsmede afzonderlijk. In het laatste geval is de dosering gewoonlijk enigszins verhoogt. Men wordt aangeraden de AAS nemen 300-500 mg per week, om de dag of elke derde dag, als actieve stof werkt om drie dagen. Vanwege de hoge kans op virilization worden vrouwen niet aangeraden om de dosis 25-50 mg / dag overschrijden en hebben vaak de injectie eenmaal per drie dagen.
Beginners moeten niet meeslepen door een verhoging van de dosis worden uitgevoerd, indien dit eerder is ze niet deze steroïden te nemen, hoewel de gasten de verkeerde indruk zou kunnen krijgen, "hoe meer - hoe beter." Steroïdtabletten natuurlijk duurt meestal 6 tot 10 weken of langer 8-12 weken.
Drostanolone dipropionaat niet aromatiseert, zodat het nemen van Masteron, geen behoefte aan anti-oestrogeen drugs te nemen. Ook deze gecombineerde anabole en Winstrol (stanozolol), die ook behoudt water in het lichaam. In deze combinatie Winstrol ontvangt 50-100 mg per dag of om de dag voor orale Winstrol week 10 moeten 30-40 mg worden gebracht. Geneesmiddel in de tabletten injection goede resultaten in combinatie met synthetische derivaten van testosteron. Op te bouwen van hoge kwaliteit spier interessante combinatie van boldenon met dit AAS. We moeten echter rekening mee dat deze combinatie aanzienlijk verhoogt de eetlust dat sommige atleten over de hele wereld, waaronder Nederland kan het voorkomen dat zich te houden aan de sport-dieet.
Dit steroïde Primobolan en (metanolon) door de actie zijn zeer vergelijkbaar, maar in combinatie ze bieden een tastbare vooruitgang, maar Primobolan heeft een significant effect op het gebruik voldoende lange termijn, zodat u ze moet nemen in combinatie met een lange-termijn cursus ( ongeveer 12 weken).
Pakket
Pakket 10 ampullen (200mg/ml)
Stof
Middel Drostanolone propionaat (Masteron)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed