Suspension 100

  • 48€
  • Excl. BTW: 48€
Aantal:

Zeker weet je dat bijna alle testosteron met steroïden zijn veresterd drugs. Simpel gezegd, de moleculen van het actieve bestanddeel toegevoegd essentiële keten, waardoor het mandaat van AAS verhogen. testosteron suspensie wordt veresterd en het actieve bestanddeel opgelost in water. Als gevolg van de opschorting halfwaardetijd is niet groot, en is het zinvol om het te gebruiken in de laatste fase van de voorbereiding voor de race. We kunnen kopen goedkope testosteron schorsing van toonaangevende farmaceutische bedrijven. De drug meest gebruikt door concurrerende bodybuilders wereldwijd, waaronder Nederland en veel minder fans. Merk op dat de eerste ophangelement testosteron werd in de vroege jaren dertig en deze steroïden kan gemakkelijk worden beschouwd als de eerste van de thans bestaande.

Aangezien het hoofdbestanddeel van het werk suspensie testosteron, het geneesmiddel vergelijkbare eigenschappen met endogeen mannelijke hormoon. Moderne middelen van dopingcontroles kan worden gevonden in het lichaam sporen van het gebruik van anabole voor een paar weken. Deze informatie zal zeer nuttig zijn voor het uitvoeren van atleten in Nederland en in de rest wereld. Een van de belangrijkste effecten van steroïden zijn de volgende.

Effecten van Suspension 100 (Nederland)


  • Verhoogde fysieke parameters.
  • Een set van spiermassa.
  • Versnelt de secretie van IGF.
  • Het heeft het vermogen om de snelheid van lipolyse verhogen.
  • Het verbetert de zuurstoftoevoer van de weefsels.
  • Hoewel het geneesmiddel en niet verschillen in hun eigenschappen van andere vormen van testosteron, zijn er een paar van de kenmerken van de toepassing ervan. Allereerst hebben we het over de korte termijn halfwaardetijd. Bovendien begint het geneesmiddel vrijwel direct na injectie, die kort voor de anabole achtergrond van de maximum te verhogen laat treden.
Pakket
Pakket 10 ampullen (100 mg/ml)
Stof
Middel Testosteron schorsing

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed