T3-Max-100

  • 49€
  • Excl. BTW: 49€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 520
Aantal:

T3-Max-100 (Liothyronine natrium) geen anabole steroïde, een schildklierhormoon en versnelt het metabolisme snellere omzetting van koolhydraten, eiwitten en vetten.
T3-Max-100 Liothyronine is een product gemaakt op basis van schildklierhormoon triiodothyronine.
Het is bekend dat dit hormoon beïnvloedt de actieve metabolische processen in het lichaam. Voor de gemiddelde gezonde persoon, dit hormoon ondersteunt een gezond lichaamsgewicht, goede vitaliteit en doeltreffendheid, soms net genoeg om voedingsmiddelen die jodium bevatten, zoals visolie, zonnebloemolie, gejodeerd zout verbruikt. En levensmiddelen die het aminozuur tyrosine - melk, eieren, erwten. Deze bedraagt ​​to T3-Max-100 hormonen, zoals de cel een aminozuur tyrosine en drie jodium moleculen.

T3-Max-100 Liothyronine aan populariteit gewonnen, niet alleen bij mensen met onvoldoende schildklier werk, maar ook voor professionele atleten over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk. En het geheim is eenvoudig, waardoor de stofwisseling en versnellen alle reacties van aanvullende hormonen, de atleet behaalt twee doelen: aanzienlijk versneld synthesewerkwijzen maken snellere opbouw van de spieren en tegelijkertijd hetzelfde hormoon versnelt de afbraak van vet in de lichaam en meer energie vrij te geven. Als gevolg hiervan, de atleten in het Verenigd Koninkrijk voelt geweldige prestaties, wakker de stemming, licht en dus snel toenemende macht tarieven.

Hoe te Liothyronine nemen? Tips door atleten uit het Verenigd Koninkrijk


Maar laten we terugkeren naar onze voorbereiding. Neem het moet zorgvuldig zijn, bij voorkeur in overleg met een specialist. Het feit dat de positieve effecten zal worden getoond, maar niet T3 Liothyronine nemen meer dan 6 weken, anders wordt de schildklier niet meer goed werkt. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk begonnen met een minimale dosis van 25 mg per tablet en wordt elke 3 dagen toegevoegd en zelfs één tablet dosis zo geleidelijk tot 100 mg per dag bracht. Na enige tijd geleidelijk het dosering 25 mg. Deze techniek kan het lichaam veilig passen aan veranderingen in hormonale niveaus.
Pakket
Pakket 100mcg (50 pillen)
Stof
Middel Liothyronine (T3)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed