N-Lone-100

  • 45€
  • Excl. BTW: 45€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 536
Aantal:

Ongeveer een vijfde van de toegediende steroïde bindt aan receptoren progestin (door de afwezigheid van koolstofatoom op positie 19), en zijn daarom niet dergelijke reacties het onderdrukken gonadotrope hormoon, prolactine verhoogde productie een aanzienlijke vermindering van libido bij Nederland uitgesloten. Zwakke erectie - meest uitgesproken en ernstige gevolgen van misbruik dek N-Lone-100. Als u meer dan de aanbevolen dosering en de duur van de cursus kan rhinitis, hoofdpijn, rugpijn, huiduitslag veroorzaken. In het algemeen zijn de bijwerkingen van nandrolon decanoaat - eerder de uitzondering dan de regel.

Beoordelingen van N-Lone-100 (Nederland)


En fenylpropionaat, decanoaat en zijn erg populair bij atleten van verschillende richtingen. Ervaren atleten vaak reviews over N-Lone-100 decaan vertrekken als een goede steroïde Raman. De overgrote meerderheid van de gebruikers waren tevreden met de ernst van de effecten en de afwezigheid van bijwerkingen. De injecties worden goed verdragen.

Beoordelingen van nandrolon decanoaat voor vrouwen - een zeldzaamheid, maar de schone geslacht wordt soms gebruikt deze steroïde. Volgens de meeste atleten uit Nederland, niet de minimale dosering niet het lichaam bedreigen. Het belangrijkste ding - om te voldoen aan alle voorschriften, die aanwijzingen geeft voor het gebruik, de aanbevelingen van de arts en om voortdurend toezicht op de conditie van het lichaam.
Pakket
Pakket 10 ampullen (100 mg/ml)
Stof
Middel Nandrolon phenylpropionate (NPP)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed