Dimethazine

  • 31€
  • Excl. BTW: 31€
Aantal:

Dimethazine is echt Superdrol molecuul optie met bijna precies dezelfde eigenschappen. Dit is echt slechts 2 moleculen Superdrol elkaar gekoppeld en opsplitsen die moleculen in het lichaam tot 2 Superdrol molecuul. Dimethazine (Nederland) zeer vergelijkbaar in werking als Superdrol, eventueel iets zwakker in de lever, door de uitgifte binding. Niemand weet waar het molecuul daadwerkelijk wordt gedeeld, zodat het mogelijk is dat het molecuul maakt het de lever passeert en de eerste doorgang, waardoor ze minder stressvol lever.

Dat gezegd zijnde, Dimethazine heeft zo ongeveer dezelfde eigenschappen als Superdrol, wat betekent dat zal waarschijnlijk heel supressive om de natuurlijke productie van androgeen en kan niet converteren naar oestrogeen, waardoor de noodzaak om het te stapelen met iets "natte" vrij normaal. Dimethazine moet dezelfde harde effect op cholesterol en bloeddruk als Superdrol, omdat het een mengsel van DHT die zeer droog. Voorkomende bijwerkingen zijn vergelijkbaar met hoe de achterkant van de extreme pompen, het vermogen van het droge gewicht van 15-18lbs verwerven gedurende 3 weken, agressieve stemming en acne

Voordelen van Dimethazine


DMZ niet bemerkt, het heeft geen invloed oestrogeenniveaus en heeft gynaecomastie veroorzaken. Het bevordert kwaliteit set van spieren in het lichaam zonder overtollige vloeistof wordt vertraagd, waarbij het geneesmiddel effectief is bij het drogen.

De drug aanzienlijk versterkt de spieren terwijl het verhogen van de macht tarieven. Atleten over de hele wereld, waaronder Nederland, die deze drug nam, merkte op dat de vooruitgang zichtbaar wordt in een vrij korte periode van time.Because van verhoogde bloedtoevoer going strong pompende spier, waardoor hun verlichting te verbeteren.

DMZ - voldoende effectief additief. Het heeft dezelfde effecten die optreden bij het nemen van andere krachtige anabole steroïden en prohormonen in thr Nederland. Een van de belangrijke voordelen ten opzichte van deze middelen is nevenreacties minimaliseren.
Pakket
Pakket 10 capsulesULES/DOOS
Stof
Middel Prohormoon

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed