Alphapol

  • 21€
  • Excl. BTW: 21€
Aantal:

Alphapol geneesmiddel, vrijgemaakt zoals door injectie, en tabletten. Het heeft een korte halfwaardetijd en dit betekent dat de dagelijkse dosis worden verdeeld in twee gelijke delen van een stabiele bloedconcentratie in het substraat te handhaven. Het verdelen van de dosis zeer eenvoudig te implementeren als gevolg van de verschillende drugs dosis tabletten. En om alle soorten van indigestie te verminderen, moet Alphapol worden ingenomen met voedsel.

In de wereld, is er een andere mening (die u wellicht al weet uit diverse artikelen over Alphapol of communiceren op het forum), die de goedkeuring van de volledige dagelijkse dosis voor de training houdt, met het oog op de concentratie van de steroïde in het bloed verhogen en dus de activiteit in de sportschool te verhogen. Het ziet er goed uit, maar we herinneren dat een dergelijke regeling kan leiden tot verhoogde stress op de lever. Maar toch, veel gebruikers in Nederland die ervaring heeft met het gebruik van Alphapol als anabole pre-workout, tevreden zijn. Maar het beste dagelijkse dosis worden verdeeld in twee delen.

Raden Doseringen door deskundigen uit Nederland


Tijdens de duur van 4-6 weken, de dagelijkse dosis ongeveer 30-50 mg. Atleten wereldwijd en in Nederland die Alphapol gebruiken voor de eerste keer, zal voldoende zijn om 30-40 milligram per dag. Deze dagelijkse dosering zou de groei van spiermassa en kracht met minimale bijwerkingen. Maar veel gebruikers waarschijnlijk willen de dosis van het geneesmiddel te verhogen, ondanks het feit dat deze is ingesteld de marginale dosistempo, waardoor het verhogen van het aantal bijwerkingen en spiermassa en kracht niet groeit. Er staat, allereerst over betekenisloze verhoging van de dosis van het medicijn ontvangen. Veel ervaren gebruikers zelden meer dan een dagelijkse dosis van 70-80 mg.
Pakket
Pakket 10 mg (50 pillen)
Stof
Middel Methandienone orale (Dianabol)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed