Aromex

  • 70€
  • Excl. BTW: 70€
Aantal:

Aromex (Exemestane) steroïde-generatie aromataseremmer III, vergelijkbaar met die van androstenedione. Kristallijn poeder van wit tot wit met een gelige tint. Het is oplosbaar in N, N-dimethylformamide, oplosbaar in methanol, praktisch onoplosbaar in water.

Actie (Nederland)


Het remt aromatase (onomkeerbaar bindt aan de actieve plaats van het enzym en veroorzaken de inactivatie) en blokkeert de vorming van oestrogenen. Heeft anti-oestrogene effecten niet bezit progestogene en oestrogène activiteit beïnvloedt de synthese van cortisol en aldosteron in de bijnieren. Wetenschappers van de conclusie Nederland: In hoge dosis, toont weinig androgene activiteit (vanwege de 17-gidroproizvodnym). Het verhoogt het niveau van LH en FSH op de feedback principe: vermindering van de concentratie estrogeen stimuleert de afscheiding van gonadotropinen in de hypofyse, zoals Nederland ahtletes zeggen.

Het dosisafhankelijke afname in oestron, oestradiol en oestron sulfaat. Vermindering van oestrogeen in het serum van postmenopauzale vrouwen wordt getoond bij een dosis van 5 mg en een maximum (vermindering met meer dan 90%) met een dosis van 10-25 mg bereikt (maximale vermindering van het oestrogeengehalte wordt waargenomen voor 3 dagen) . Bij postmenopauzale vrouwen met borstkanker bij het nemen van exemestaan ​​25 mg / dag verminderd het algemene niveau van de aromatase met 98%.

Bijwerkingen van Aromex


  • Van het zenuwstelsel en sensorische organen: vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, depressie.
  • Van het maagdarmkanaal: misselijkheid, anorexia, constipatie of indigestie, buikpijn, verhoogde lever transaminasen (overwegend patiënten met levermetastasen en bot, de aanwezigheid van andere leverlaesies).
  • Allergische reacties: huiduitslag.
  • Overige: opvliegers, zweten, alopecia, perifeer oedeem (voeten en benen), trombocytopenie en leukopenie, lymfopenie.
Pakket
Pakket 25mg (30 pillen)
Stof
Middel Exemestane

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed