Alphabolin

  • 55€
  • Excl. BTW: 55€
Aantal:

Alphabolin - steroïde matige androgene en anabole effecten. Geproduceerd Indiase farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Het wordt geproduceerd in injecteerbare vorm in verpakkingen van 10 injectieflacons en 5 dosis van 100 milligram. Het belangrijkste werkzame bestanddeel - methenolone enanthate, is een dihydrotestosteron afgeleide vorm. Deze steroïde is op de markt, niet alleen in injectievorm, maar is ook verkrijgbaar in tabletvorm (hoewel ze zijn duurder en inferieur aantal indicatoren). Het hoofddoel van het gebruik van op olie gebaseerde is een formulering met vertraagde afgifte te verschaffen. Na injectie van de werkzame stof gelijkmatig in het bloed gedurende lange tijd worden behouden ongewijzigd hormonen en de frequentie van injecties verminderen.

Anabole steroïde activiteit is 88% van testosteron, androgeen - 44%. Alphabolin onmiskenbare voordeel is dat er geen omzetting in oestrogeen (de drug veroorzaakt geen aromatisering). levertoxiciteit en zelfs daar, maar het is onbelangrijk, het reële schade is alleen mogelijk bij overschrijden van de aanbevolen dosering. Duur methenolone enanthate is 10-14 dagen voor doping drugtests ontdekte tot zes maanden na de laatste injectie. Zo is het gebruik Alfabolina concurrerende atleten in Nederland en in de rest wereld is praktisch onmogelijk.

Effecten van Alphabolin (Nederland experts)


  • Het opslaan van de spieren. Meestal Alphabolin niet gebruikt om spiermassa te krijgen en, na of aan het eind van de cursussen krachtiger androgene en anabole steroïden voor volume besparingen.
  • Een set van spiermassa. Hoewel Alfabolinom spieren groeien heel langzaam, de drug heeft vrijwel geen terugslag fenomeen en al getypt blijft samen met de sporter. Maar natuurlijk, atleten over de hele wereld, waaronder Nederland, die niet op de kennis gebruikt solo steroïde met het primaire doel van een set van gewicht, meestal blijven ontevreden over de resultaten.
  • De stijging van de macht tarieven.
  • Minimaal risico op bijwerkingen.

Hoe te Alphabolin nemen

Zoals reeds vermeld, kan het effect van het geneesmiddel worden gekarakteriseerd als "soft". Daarom kan Alphabolin cursus duurt ongeveer twee maanden. Langer gebruik van steroïden wordt afgeraden, omdat de sterk toegenomen risico op bijwerkingen. Dosering methenolone enanthate 400 mg per week. Na voltooiing van de handelwijze van de PBC aanbevolen. Beginnen met het ontvangen steroïden beter, na overleg met een sportarts.

De vraag hoe om te Alphabolin te nemen in combinatie met andere anabole en AAC, is relevant, gezien de zwakke anabole werking. Massonabornye cursussen worden vaak aangevuld met nandrolon (een optimale keuze die u toelaat om significante resultaten met een minimaal risico van ongewenste bijwerkingen te bereiken), testosteron, Anadrol, Winstrol, Sustanon en methandrostenolone.


Pakket
Pakket 5 ampullen (100 mg/ml)
Stof
Middel Methenolone enanthate (Primobolan depot)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed