Boldebolin (vial)

  • 48€
  • Excl. BTW: 48€
Aantal:

Boldebolin - steroïde anabole en androgene effecten van de Indiase farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Product Vorm boldebolina - injectie 10 ml 250 mg / ml en 10x1 ml 250 mg / ml. Het belangrijkste werkzame bestanddeel - boldenon, is een chemisch gemodificeerd testosteronmolecule met een dubbele binding tussen de tweede en de eerste koolstofatoom. De essentie van deze "verbetering" in dat het u toestaat om een ​​zekere mate van anabole effecten van boldenon, testosteron gelijk geven, maar halveer de androgene factor. Sommige studies suggereren dat de steroïde nog enigszins inferieur aan het effect van testosteron.

Net als veel andere geneesmiddelen die momenteel worden gebruikt voor sportieve doeleinden, boldenone oorspronkelijk gemaakt voor gebruik in de diergeneeskunde. Het idee van wetenschappers was het product van een steroïde, een langwerkende methandrostenolon. Maar de stof werd verkregen, hoewel soortgelijke chemische structuur, maar met geheel andere kenmerken en eigenschappen. Boldenone - een molecuul zonder 17-alpha-methylgroep. Androgeen Boldebolin index - 50, anabole - 100. De steroïde is niet toxisch voor de lever, die een zwakke oestrogene activiteit. Gebruik van het geneesmiddel door atleten onder een grote vraag, omdat het betekent een lange tijd in het lichaam blijven.

Effecten van Boldebolin


  • Hoge kwaliteit, maar trage spiergroei. Het is echter logisch gezien de gebruikte lucht, die een van de langste. Het effect zich langzaam, maar hormonen wordt gehandhaafd op een constant niveau elimineert de noodzaak van frequente injecties.
  • De stijging van de macht tarieven.
  • Een significante toename van de eetlust.
  • Stimulatie van hematopoiese. Een van de belangrijkste functies Boldebolin, die het aantrekkelijk maakt steroid voor sporters in Nederland en in de rest wereld. Verhoogde productie van erytrocyten kan de spieren meer zuurstof, waardoor het uithoudingsvermogen positief effect te ontvangen.

Hoe te Boldebolin (wetenschappers uit Nederland) nemen


Boldebolin Natuurlijk is het aangeraden volwassen sporters uit Nederland die geen contra-indicaties hebben. Optimale injecteerbare dosering tussen de 400 en 1000 mg per week. Duur van de cursus, alsmede de werkelijke hoeveelheid van de stof wordt bepaald op basis van de doelen van de sporter, zijn antropometrische gegevens, ervaring met farmacologische middelen, en sommige een beetje minder belangrijke factoren. Neem Boldebolin van Alpha Pharma wordt aanbevolen na overleg met een sportarts. Twee weken later, na afloop van het natuurlijk noodzakelijk PCT voeren. Om dit te doen, is het raadzaam om testosteron boosters gebruiken, waardoor normaliseren productie van testosteron in ongeveer een maand. Het maximale effect wordt bereikt door het nemen van boldenone gespecialiseerde sportvoeding en dieet.

Wat betreft hoe te Boldebolin te maken in combinatie met andere androgene en anabole steroïden, dat is fijn bewezen cursus om de aarde met testosteron enanthate, Nolvadex en Proviron. Dit is een van de veiligste opties significant effect en minimaal risico op bijwerkingen. Voor de "drogen" kan worden gebruikt Testosteronpropionaat, Winstrol, tamoxifen en Proviron.
Pakket
Pakket 10ml flesje (250 mg/ml)
Stof
Middel Boldenone undecylenate (Equipose)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed