Naposim 10

  • 26€
  • Excl. BTW: 26€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Vermodje
  • Model: 901
  • Pakket: 10 mg (100 pillen)
  • Stof: Methandienone orale (Dianabol)
Aantal:

Bekend geneesmiddel van het bedrijf Vermodzhe, de belangrijkste actieve ingrediënt in het is - methandienone. Dit materiaal heeft de volgende kenmerken steroïde eigenschappen: meer spiermassa, toename van de macht tarieven, de versterking van de botstructuur, goede eetlust te verhogen, het versnellen van de synthese van eiwitstructuren door anti-katabool effect uitgedrukt. Het is actief gedurende 5 uur, en kan worden gedetecteerd sinds het begin van ontvangst vóór afloop van 5 weken. Giftig voor de lever. Productvorm Naposima - gepelletiseerd. Anabole activiteit van 200%, 50% androgeen.
Het geneesmiddel zal nuttig zijn voor zowel beginners (receptie is niet wenselijk te wijten aan onervarenheid), en ervaren atleten over de hele wereld, waaronder Nederland. Overnemende zeer snel. De cursus Naposima kan inbellen tot 10 kg totaalgewicht (natuurlijk, het zal niet alleen spiermassa).

Hoe te Naposim nemen? Tips uit Nederland atleten


Voor mannen, de gemiddelde dosering van deze drug is 10-50 mg per dag, de cursus zal 6-8 weken (standaard) duren. Om het maximale effect Naposim te bereiken, moet 10-50 mg dosis worden verdeeld in 2-3 doses per dag. Dit komt door het feit dat de stof werkzaam is ongeveer 3 tot 5 uur. Hoge aromatisering en androgene activiteit niet toe vrouwen het medicijn, of het kan leiden tot niet goed consequenties. Er zijn echter professionele atleten in Nederland die Naposim gebruiken, maar de dosering van de aanzienlijk lagere (10 mg per dag).

Sommige vrouwen zijn gevoelig voor het ontvangen androgeen preparaten, in welk geval ontvangst van deze stoffen is niet gevaarlijk. Maar in de meeste gevallen, de meisjes krijgen Naposim hoogst ongewenst (ontwikkeling van vermannelijking). Voor een beginner, zal de optimale dagelijkse dosering voor Naposima snelheid ongeveer 20 mg per dag. Ervaren atleten kunnen verhogen met 2 keer (tot 50 mg). Naposim kunnen alleen of in complexe tijd worden genomen, bijvoorbeeld in samenhang met nandrolon Winstrol et al.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed