Cernos Gel (Testogel)

  • 55€
  • Excl. BTW: 55€
Aantal:

Endogene androgenen, hoofdzakelijk testosteron, afgescheiden door de testes en haar belangrijkste metaboliet - DHT - verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de externe en interne genitaliën en het behoud van de secundaire geslachtskenmerken (haargroei te stimuleren, verdieping van de stem, de ontwikkeling van de libido). Ze beïnvloeden de eiwitanabolisme; de ontwikkeling van de skeletspieren en de verdeling van onderhuids vet; helpen verminderen stikstofexcretie in urine natrium, kalium, chloride, fosfaat en water. Testosteron veroorzaakt geen testiculaire ontwikkeling: het vermindert de hypofysaire afscheiding van gonadotropinen.

Bijwerkingen. Observatie van Nederland atleten


Effecten van testosteron op bepaalde doelorganen getoond na perifere omzetting van testosteron in estradiol, die dan bindt aan de oestrogeenreceptor in de kernen van de cellen van doelorganen (zoals de hypofyse, vetweefsel, hersenen, bot, etc.).

Bijwerkingen


Een overdosis van hormonen, met name testosteron derivaten, kunnen hyperseksualiteit veroorzaken en langdurig gebruik kan bij mannen een constante zware obesitas borst (gynaecomastie) of tijdelijke lichte obesitas (valse gynaecomastie - lipomastiya) veroorzaken. Gynaecomastie in vergevorderd stadium verwijderd door een operatie. Lipomastiya geëlimineerd conventionele oefening. Vrouwen in Nederland kunnen clitoromegalie manifesteren.

Langdurig gebruik van steroïde medicatie oorsprong kan veroorzaken verschillende ziekten, zoals acne, seborroe, striae, etc. Voor vrouwen uit Nederland, de secundaire geslachtskenmerken, die blijkt uit het gebruik van anabole middelen op basis van testosteron blijven voor altijd.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed