HCG 5000IU

  • 21€
  • Excl. BTW: 21€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Bharat serums
  • Model: 613
  • Pakket: 1 flesje van 5000IU
  • Middel: HCG
Aantal:

Choriongonadotrofine of HCG (humaan choriongonadotrofine) - een glycoproteïne dat in de vorm van injecties aanwezig. In de natuurlijke vorm van dit molecuul wordt gevonden in de urine van zwangere vrouwen. Choriogonadotropine - een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de bevruchting van de vrouwen (helpt bij de ovulatie) en zeer jonge kinderen (helpt bij testikelindaling). Zoals voor atleten over de hele wereld, waaronder Nederland, de drug veroorzaakt hun belangstelling op het moment van de noodzaak om de hormonale stimulatie, die echt nuttig kan zijn na een steroïde cyclus.

HCG is niet een anabole steroïde, een hormoon, een hulp die wordt gebruikt door bodybuilders in Nederland en in de rest wereld er steroïde cyclus aan de manifestatie van bijwerkingen op het metabolisme voorkomen. Anabole steroïden vervelende consequenties, geopenbaard aan de werking van de testes in de kopen hcg 5000iu gebruikscyclus te schakelen. Dit betekent dat aan het gebruik van steroïden, deze de werking van testosteron, dat productie van natuurlijke eieren ophoudt vervangen. Dit verschijnsel blijkt doorgaans in gevallen cycli met een duur van meer dan 4 of 5 weken. Aan het einde van de cyclus van endogene testosteron niveau wordt zeer laag, wat een zeker gevaar brengt. Zo, een dringende noodzaak om goed te zijn normale productie te herstellen, want na abrupt stoppen van de steroïde cyclus, geen product is niet langer de functie van testosteron uitvoert. Dit kan resulteren in snel gewichtsverlies verkregen gedurende de cyclus en ernstige uitdroging.

Het was onder dergelijke omstandigheden dient de tussenkomst van humaan chorion gonadotropine. Het heeft een regenererend effect op de natuurlijke productie van testosteron door de testes. HCG vervangt luteïniserend hormoon ook wel LH, die gewoonlijk blokkeert de productie van testosteron, maar verdwijnt met het begin van een steroïde cyclus. HCG beurt verhoogt endogene testosteronproductie en helaas, verhoogt het niveau van oestrogeen in het menselijk lichaam. Aldus kan het resultaat van het gebruik van dit product gynaecomastie zijn. Om dit probleem taken anti- oestrogeen gecombineerd met hCG, zoals voorkomen, bijvoorbeeld Nolvadex. Dit hormoon wordt altijd in 2 aparte flesjes verkocht. Eén omvat hCG in poedervorm, en de andere - de steriele oplossing. Er moeten twee ampul om een ​​injectie-middel te mengen. Het mengsel moet worden bewaard in de koelkast. Vervalsingen van het product veroorzaakt vaak pijn en koorts, omdat in de regel zijn zij in een niet-steriele omgeving.

Hoe om HCG te nemen? (Deskundigen uit Nederland)


Dosering varieert van 2500 tot 5000me week. Gewoonlijk hCG toegediend eenmaal per week gedurende 2 weken, die in de meeste gevallen voldoende om normale testosteron levels.Dosage herstellen Nu 3000-5000 IE eenmaal per week gedurende 2-3 weken

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed