Naposim 5

  • 16€
  • Excl. BTW: 16€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Vermodje
  • Model: 929
  • Pakket: 5 mg (100 pillen)
  • Middel: Methandienone orale (Dianabol)
Aantal:

Naposim - steroïde met bekende sporters over de hele wereld, waaronder Nederland werkzame stof - methandienone. Het is een modificatie van testosteron en androgene eigenschappen sterker anabole activiteit met verminderde.

Het belangrijkste effect dit heeft op de anabole processen van de eiwitsynthese, verhoogt de spiermassa, kracht winsten, verhoogt de eetlust en versterkt het skelet. Het is een krachtige anabole tweemaal effectiever testosteron aromatiseert gemakkelijk en is toxisch voor de lever. Androgene eigenschappen is precies de helft lager dan testosteron.

Al in 1956 het Amerikaanse bedrijf Ciba werd gesynthetiseerd stof methandienone. Maar de vrije markt geneesmiddel afgegeven na vijf jaar, en is gebruikt om weefselherstel na brandwonden, maar ook voor algemene toning voor vrouwen versnellen. En in een heel lange periode van tijd in een halve eeuw-plus anabole eigenschappen en de kosten Naposim (Vermodje) evalueerde de sporters in Nederland en in de rest wereld, met name bodybuilders en powerlifters.

Vandaag methandienone werkzame stof een aantal geneesmiddelen zoals injectie en orale. Bijvoorbeeld Naposim of Danabol feit tegenhangers van elkaar. In dezelfde serie omvat Anabol, methandrostenolone en anderen. Daarom atleten vaak verwezen naar deze middelen eenvoudig afgekort als "methaan", duidt het actieve bestanddeel.
De drug versnelt eiwitsynthese in het lichaam die de groei van spiermassa rechtstreeks beïnvloeden. Er is stimulatie van het metabolisme van calcium, komt in grote hoeveelheden in het botweefsel, versterking van het bewegingsapparaat. In het algemeen, een solo gebruik bijdraagt ​​Naposim arrestatie belangrijk veel sporenelementen (fosfor, stikstof, kalium, natrium) en verhoging van het niveau van erythropoietine in het bloed.

Absorptie door het maagdarmkanaal is erg snel, bindt de stof aan globuline en wordt niet vernietigd in de lever en wisselwerking met cellulaire androgeenreceptoren. Zoals voor beginnende sporters en professionals van deze drug zal nuttig zijn. U kunt inbellen tot 10 kg van de "raw" in de spiermassa gedurende de cyclus van de opvang van dergelijke tabletten, het forum van onze website met beoordelingen bewijst het gemakkelijk.

Sommige nadeel is de ophoping van water, maar dit is eenvoudig te verhelpen door het toevoegen van de juiste loop van de medicatie. Ervaring bijwerkingen bij het nemen van Naposim verdwijnen na beëindiging van de cursus, wordt verminderd endogene testosteron. Het belangrijkste ding is niet verwaarlozen het nemen van anti-oestrogenen, en dan heb je niets te vrezen.

Wanneer gebruikt zulke sterke anabole als Naposim tablet is het niet zo belangrijk hoeveel medicatie, en nog belangrijker maken opgeleid cursus voor het beste effect en de bijwerkingen te minimaliseren. De meest voorkomende pobochki methandienone - acne, hoge bloeddruk, gynaecomastie bij mannen en vermannelijking bij vrouwen. Bij hoge doses sterk verminderde interne productie van testosteron, is er een onomkeerbaar gynaecomastie en lever vernietigd. Daarom volgen strikt de aanbevolen dosis van het geneesmiddel, een gedetailleerde handleiding voor Naposim van Vermodje zijn op het forum, in het pakket dat u het niet kunt vinden. De gemiddelde detectietijd geneesmiddel in het bloed vijf weken.

Naposim: hoe te nemen? Tips Nederland atleten


Voor sporters, de dosis drug is 10-50 mg per dag, voor een cursus duurt 6-8 weken. Aangezien de halfwaardetijd is 3-5 uur methandienone, wordt de dagelijkse dosis verdeeld over 2-3 doses. Dit zorgt voor maximale effectiviteit van het medicijn.

Application Naposim (10 mg) voor vrouwen afgeraden vanwege de hoge aromatisering en androgene activiteit van het geneesmiddel. Maar sommige ervaren atleten medicijnen, en als u besluit om hun voorbeeld te volgen, drink een dag niet meer dan 10 mg. Voor vrouwen die niet gevoelig zijn voor het ontvangen van androgenen, zal deze medicatie niet brengen schade. Maar voor de normale organisme er een hoog risico op masculinisering.

Sommige atleten, niet weten hoe om te Naposim nemen, ten onrechte denken dat de verhoging van de dosis zal leiden tot betere resultaten. Dosisverhoging geen directe relatie met de snelheid van rekrutering van spiermassa, maar er is een verband met een verhoging van de frequentie van bijwerkingen.

Als je een beginner bent, een dosis van 20-30 mg per dag voor de gehele cursus Naposim zal meer dan genoeg voor het ontstaan ​​van tastbare resultaten. Voor de meer ervaren sporter, al zo'n anabolen te nemen, kan de dosis hoger zijn, maar binnen redelijke grenzen. In ieder geval, de beslissing hoe deze middelen te drinken en of het überhaupt om te drinken, moet u overleggen met een ervaren persoon, als individu selectie dosis hangt af van vele factoren.

Dit middel kan afzonderlijk worden gebruikt om te weten of in combinatie met andere steroïden om maximale resultaten te bereiken. De meest populaire combinatie met nandrolon, Winstrol en Oxandrolon. Als het doel is ingesteld op het maximum gewicht, is het geschikt voor combinatie met Sustanon en testosteron.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed