Npecia 5

  • 24€
  • Excl. BTW: 24€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Sai Michael Biotech
  • Model: 661
  • Pakket: 5 mg (50 pillen)
  • Middel: Finasteride (Propecia)
Aantal:

De drug is gecertificeerd in vele landen over de hele wereld, waaronder in het Verenigd Koninkrijk. Propecia, die kunnen worden gekocht in Nederland, vertegenwoordigd door generieke productie van verschillende farmaceutische bedrijven (India, de VS, Nederland).

Aanvankelijk werd het medicijn ontwikkeld als een middel te stimuleren en herstelt de secretoire functie van de prostaat. Het therapeutische effect van Propecia op de prostaat als gevolg van de normalisatie van de niveaus van DHT.

Testosteron kan een meer actieve vorm dihydrotestosteron nemen. Met de toegenomen opleidingsniveau van de androgeen dihydrotestosteron binden meerdere laesies van de prostaat cellen, de hypertrofie (uitbreiding) en hyperplasie (overmatige groei van het secretoire weefsel). Ook onder invloed van dit hormoon in het lichaam is de ontwikkeling van kankerprocessen (tot een adenoom).

Verhoogde niveaus van dihydrotestosteron leidt niet alleen prostate laesie. Als gevolg daarvan leed hypersecretie en andere weefsels. Meestal is de haarfollikels in de hoofdhuid.

In klinische onderzoeken is gebleken dat naast het herstel activiteit van de prostaat drug heeft een therapeutisch effect. Het bleek dat generieke Propecia stimuleert de groei en normaliseert de vitale functies van de haarfollikels. Onder invloed van het geneesmiddel verbetert de metabolische processen in de haarfollikels. Er is een volledige of gedeeltelijke herstel van de haarcellen, is de activiteit van die zijn veranderd in de degeneratieve processen.

Finasteride kan ook de drug niet alleen normaliseren metabolische processen in de degenererende cellen. Om hen een therapeutisch effect op het mannelijk lichaam is een stimulans voor de ontwikkeling van nieuwe haarfollikels.

De mogelijkheid om Finasteride kaalheid gebruik volledig onthulde pas na de toelating tot de verkoop. Het uitvoeren van een statistische studie bleek dat Finasteride tabletten hebben geholpen om zich te ontdoen van alopecia androgenetica ongeveer 80% van alle ondervraagde mannen.

Werkingsprincipe (Nederland)


Het vermogen van het geneesmiddel beïnvloeden stimulyativno het herstel van haar is door zijn samenstelling van finasteride. 1 mg van de stof die tijdens de dag volledig uitschakelen en neutraliseren van de pathologische effecten van DHT. Mits dit androgeen wordt geproduceerd in het mannelijk overwicht. Finasteride neutraliseren de productie van DHT door remming van de werking van het enzym reductase.

De werkwijze voor het vormen van een actieve vorm van testosteron gaat onder de werking van het enzym reductase. Met verminderde secretie remmer van het enzym. Remmers zijn substanties die kunnen vertragen, voorkomen of volledige neutralisatie in een chemische reactie. Ze hebben een sterk gerichte actie. Een deel van het geneesmiddel finasteride remt de productie van een enzym reductase, die optreedt onder invloed van de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (meer actieve vorm van het hormoon).

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed