Sibutramine

  • 16€
  • Excl. BTW: 16€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Brand Wyeth
  • Model: 610
  • Pakket: 10 pillen
  • Middel: Sibutramine hydrochloride (Meridia)
Aantal:

Pharmachologic effect


Een middel voor de behandeling van obesitas centrale actie. Het werkingsmechanisme veroorzaakt door een selectieve serotonine heropname remming en norepinefrine in mindere mate - dopamine. Versnelt het ontstaan ​​en verlengt het gevoel van verzadiging, waarbij de consumptie van voedsel vermindert. Het verhoogt het energieverbruik door het stimuleren thermogenese gemedieerd door de activering van β3-adrenerge receptoren. Het werkt op beide zijden van de energiebalans en helpt het lichaamsgewicht te verminderen.

Sibutramine en zijn metabolieten niet loslaten en zijn monoamines MAO-remmers, hebben geen affiniteit voor serotonerge, adrenerge, dopaminerge, muscarine, histamine, NMDA-receptoren en benzodiazepine.

Getuigenis


Als onderdeel van het ondersteunen van de complexe behandeling van patiënten met overgewicht met voedings obesitas met een body mass index van 30 kg / m2 of meer, met voedings obesitas index van 27 kg / m2 lichaamsgewicht of meer in aanwezigheid van andere risicofactoren gevolg van overgewicht , met inbegrip van type 2 diabetes (insuline-afhankelijk) en hyperlipidemie.

Dosering adviseren door wetenschappers uit Nederland


Nederland wetenschappers beweren: De initiële dosis is 10 mg / dag. Inefficiëntie bij gebruik in deze dosis (gewichtsverlies van minder dan 2 kg gedurende 4 weken), en indien getolereerde dosis worden verhoogd tot 15 mg / dag.

Indien geen effect wanneer toegepast in een dosis van 15 mg / dag (gewichtsverlies van minder dan 2 kg gedurende 4 weken) kopen sibutramine worden geannuleerd.

Patiënten in Nederland niet afdoende reageren op therapie, d.w.z. die gedurende 3 maanden niet het niveau van 5% afname in lichaamsgewicht bereiken van basislijn, moet de duur van de toepassing maximaal 3 maanden.

Het verloop van de behandeling niet meer dan 1 jaar omdat er geen gegevens over de werkzaamheid en veiligheid van een langdurig gebruik.

Niet blijven gebruiken, als na bereikte gewichtsverlies in de loop van de verdere behandeling van de patiënt opnieuw het verkrijgen van gewicht 3 kg of meer.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed