T3-Max-25

  • 27€
  • Excl. BTW: 27€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 525
  • Pakket: 25mcg (50 pillen)
  • Middel: Liothyronine (T3)
Aantal:

T3-Max-25 (Liothyronine natrium) geen anabole steroïde, een schildklierhormoon en versnelt het metabolisme snellere omzetting van koolhydraten, eiwitten en vetten.
T3-Max-25 Liothyronine is een product gemaakt op basis van schildklierhormoon triiodothyronine.
Het is bekend dat dit hormoon beïnvloedt de actieve metabolische processen in het lichaam. Voor de gemiddelde gezonde persoon, dit hormoon ondersteunt een gezond lichaamsgewicht, goede vitaliteit en doeltreffendheid, soms net genoeg om voedingsmiddelen die jodium bevatten, zoals visolie, zonnebloemolie, gejodeerd zout verbruikt. En levensmiddelen die het aminozuur tyrosine - melk, eieren, erwten. Dit komt neer op T3-Max-25 hormoon, zoals de cel een aminozuur tyrosine en drie jodium moleculen.

T3-Max-25 Liothyronine aan populariteit gewonnen, niet alleen bij mensen met onvoldoende schildklier werk, maar ook voor professionele atleten over de hele wereld, waaronder Nederland. En het geheim is eenvoudig, waardoor de stofwisseling en versnellen alle reacties van aanvullende hormonen, de atleet behaalt twee doelen: aanzienlijk versneld synthesewerkwijzen maken snellere opbouw van de spieren en tegelijkertijd hetzelfde hormoon versnelt de afbraak van vet in de lichaam en meer energie vrij te geven. Als gevolg hiervan, de atleten in Nederland voelt geweldige prestaties, wakker de stemming, licht en dus snel toenemende macht tarieven.

Hoe te Liothyronine nemen? Tips door atleten uit Nederland


Maar laten we terugkeren naar onze voorbereiding. Neem het moet zorgvuldig zijn, bij voorkeur in overleg met een specialist. Het feit dat de positieve effecten zal worden getoond, maar niet T3 Liothyronine nemen meer dan 6 weken, anders wordt de schildklier niet meer goed werkt. De drug wordt meestal gestart met een minimale dosis van 25 mg per tablet en wordt om de 3 dagen toegevoegd en zelfs een tablet dosis zo geleidelijk tot 25 mg per dag bracht. Na enige tijd geleidelijk het dosering 25 mg. Deze techniek kan het lichaam veilig passen aan veranderingen in hormonale niveaus.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed