Turinover

  • 52€
  • Excl. BTW: 52€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Vermodje
  • Model: 933
  • Pakket: 10 mg (50 pillen)
  • Middel: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Aantal:

Turinover - steroïde met potente derivaat van de werkzame stof methandienone - hlordegidrometiltestosteron. Deze orale steroïden is zeer populair onder een brede waaier van atleten uit Nederland. Het belangrijkste effect van het geneesmiddel wordt uitgedrukt in toenemende sportprestaties verbeteren snelheid en uithoudingsvermogen atleet, waardoor het droog en hard spier.

Turinover. Observatie van atleten uit Nederland


Een molecuul van het actieve bestanddeel van het geneesmiddel over de structuur van methandienone die chlooratomen toegevoegd. Hierdoor is het geneesmiddel niet gearomatiseerd en heeft een gereduceerde androgene dan bekend metandidenon. Bijwerkingen Turinover bijgevolg zwakker en is algemeen veiliger geneesmiddel aan het lichaam. Anabole dezelfde eigenschappen maar niet veel zwakker dan die van methandienone.

Hlordegidrometiltestosterona geschiedenis begon in de jaren 1960 in de DDR. Socialistische Republiek van deskundigen gevraagd om te bewijzen aan de wereld hun superioriteit, en dat het gebruik van dergelijke stoffen door atleten handelen DDR hielp het team naar de tweede plaats op de Olympische Spelen van 1972 in München te bereiken.

De drug werd populair onder de atleten over de hele wereld, waaronder Nederland als een kracht en snelheid sport vanwege zijn unieke eigenschappen. Afgezien van Vermodje Turinover gebruiken in bodybuilding, de verkoop van zijn gemeenschappelijk en voor medische doeleinden. U kunt vaak analogen van de bereiding van actief materiaal van verschillende fabrikanten. Dus, Turinover steroïden of Turinadrol Turinabol - nagenoeg gelijk drugs. Het verschil tussen hen in de fabrikant van verpakking en de vorm (kleur) tablets en dezelfde werkzame stof gehalte per tablet 10mg gelijk. De keuze is van de voorkeur en het vertrouwen van een of andere producent en, natuurlijk, kan de prijs de doorslag geven.

Hlordegidrometiltestosteron geschikt voor zowel ervaren sporters en beginners uit Nederland en de Verenigde Staten. Dit geneesmiddel is niet onderworpen aan conversie naar aromatisatie en dihydrotestosteron in het lichaam. Het enige nadeel is de hepatotoxiciteit, dus het heeft een aantal contra-indicaties. Dus, kan het niet worden gebruikt bij patiënten met nier- en leverinsufficiëntie tijdens de zwangerschap.

Het werkzame geneesmiddel in het lichaam blijft gedurende ongeveer 16 uur, zodat optimaal daags. Het geneesmiddel geen water vasthouden in de weefsels en getypeerd met behulp van droge spiermassa en kwaliteit. Kosten van steroïde Turinover Vermodzhi volledig voldoet aan de hoge prijs-kwaliteitverhouding. Alle kosten voor de voorbereiding loont fraai resulteert in kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Bovendien blijft gedurende een lange tijd in het lichaam en wordt volledig verwijderd na 6 weken.

Gedetailleerde instructies voor het gebruik Turinover 100 10 mg is beschikbaar op ons forum, waar u kunt vinden van de informatie en beoordelingen over de vele echte voorbereidingen. Bij het gebruik van de drug verlaagde natuurlijke testosteron. Aan het eind van de loop in de tijd wordt hersteld.

In het algemeen betreft dit de veiligste anabole steroïden. Nieuwkomers in de sport, is hij goed, omdat het geen bijwerkingen veroorzaken wanneer genomen in aanbevolen doseringen. Het maximum dat hij in overeenstemming met de aanbevelingen kan veroorzaken - acne en hoge bloeddruk. Maar als je het goed advies te negeren je kunt krijgen, en gynaecomastie.

Turinover: hoe te maken


De doseringsformulering voor mannen is gewoonlijk 20 tot 60 mg per dag. individuele doseerhoeveelheid afhankelijk van het gewicht van de atleet. Het geneesmiddel wordt genomen met een snelheid van 0,4 mg per kilogram lichaamsgewicht. Natuurlijk toelating Turinover duurt gemiddeld 6 weken. Een langdurig gebruik niet gewenst vanwege de negatieve effecten van het geneesmiddel op de lever.

Kan ontvangen zoals steroïden en vrouwelijke atleten, maar in doses minder dan 5-15 mg per dag. Hoewel de drug en heeft een verminderde androgene activiteit, vrouwen moeten zorgvuldig te gebruiken. Bij de eerste tekenen van bijwerkingen van het gebruik van het geneesmiddel moet worden gestaakt.

De dagelijkse dosis wordt normaal gesproken éénmaal geconsumeerd per dag in de ochtend, of verdeeld in twee stappen. Bij goed gebruik van het anabole maakt het mogelijk inbellen bij 8 kg van een zeer dichte, hoge kwaliteit spiermassa. Zijn sport kunnen alleen of in combinatie met andere steroïden worden genomen.

Toelating Turinover solo zwak, maar als je geen ervaring hebt met steroïden, zal het effect meer dan genoeg zijn. Voor ervaren atleten die hebben duidelijke doelen en een goede kennis van je lichaam, is het mogelijk het complex toediening van geneesmiddelen.

Turinover cursus wordt vaak gecombineerd met nandrolon en testosteron. In combinatie met Stanozolol en Parabolan zeer goed vet en droog terrein te verbranden. Voor vrouwen, een combinatie van een zwakkere met Oxandrolon.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed