Klenprime 60

  • 26€
  • Excl. BTW: 26€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Eminence Labs
  • Model: 507
  • Pakket: 60mcg (50 pillen)
  • Middel: Clenbuterol hydrochloride (Clen)
Aantal:

Klenprime 60 (Clenbuterol) - een populaire drug in het arsenaal van bodybuilding. Klenprime 60 en een set van spiermassa. Klenprime 60 kan heel goed antikatabole omstandigheden hard in preconcurrentiële dieet. Als voor de ingestelde periode van spiermassa als het dieet is niet een atleet lijdt onder een gebrek aan calorieën, integendeel - de meeste van deze calorieën in is het vaak te veel van zijn anti-katabole eigenschappen van de esdoorn niet manifest. Dus wat als "werken aan een veel" deze zinloze drugsgebruik? En hier en daar! Vreemd genoeg, maar hier "aan het hof" zal katabole eigenschappen van Klenprime 60, tot uiting in grote doseringen vallen.

Klenprime 60 bodybuilding - voors en tegens (Nederland)


In tegenstelling tot het indienen van een aantal mensen in Nederland ongeveer Klenprime 40, als een oud preparaat, werd het ontworpen niet zo lang geleden. Onmiddellijk na de oprichting van clenbuterol kreeg in de categorie van de iconische producten - het begiftigd eigenschappen anabole en vetverbranding middel op hetzelfde moment! Dat wil zeggen het geneesmiddel, in theorie, moeten terzelfder tijd bevorderen de groei van spieren en het verbranden overtollig lichaamsvet. Inderdaad, de combinatie voor bodybuilders onbetaalbaar. En dit ondanks het feit dat de structuur clenbuterol was geen hormonaal geneesmiddel dat oorspronkelijk wordt gespaard de inherente bijwerkingen van anabole steroïden.

Hoe wordt Clenbuterol te nemen om gewicht te verliezen? Tips door atleten uit Nederland


Loop van clenbuterol mag niet langer duren dan 6 weken. Bij de constructie van het verloop van het geneesmiddel dient te worden dat na 2 weken komen downregulatie receptoren, en zal niet meer zijn oude effect. Om dit probleem te voorkomen, moet u de cursus "Ketotifen" te gebruiken in een dosis van 1-2 mg. Onder andere, ketotifen laten gaan met de meeste bijwerkingen in het begin van de cursus. Neem Clenbuterol moet "ladder", elke dag oppakken van de dosering van 20 mg totdat de optimale dosis is bereikt (40-120 mg).

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed