Lioprime

  • 19€
  • Excl. BTW: 19€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Eminence Labs
  • Model: 505
  • Pakket: 25mcg (50 pillen)
  • Middel: Liothyronine (T3)
Aantal:

T3 (Liothyronine natrium) geen anabole steroïde, een schildklierhormoon en versnelt het metabolisme snellere omzetting van koolhydraten, eiwitten en vetten.

T3 Liothyronine is een product gemaakt op basis van schildklierhormoon triiodothyronine.

Het is bekend dat dit hormoon beïnvloedt de actieve metabolische processen in het lichaam. Voor de gemiddelde gezonde persoon, dit hormoon ondersteunt een gezond lichaamsgewicht, goede vitaliteit en doeltreffendheid, soms net genoeg om voedingsmiddelen die jodium bevatten, zoals visolie, zonnebloemolie, gejodeerd zout verbruikt. En levensmiddelen die het aminozuur tyrosine - melk, eieren, erwten. Dit komt neer op T3 hormoon, zoals de cel een aminozuur tyrosine en drie jodium moleculen.

Waarom T3 Liothyronine populair in Nederland


T3 Liothyronine aan populariteit gewonnen, niet alleen bij mensen met onvoldoende schildklier werk, maar ook voor professionele atleten in Nederland. En het geheim is eenvoudig, waardoor de stofwisseling en versnellen alle reacties van aanvullende hormonen, de atleet behaalt twee doelen: aanzienlijk versneld synthesewerkwijzen maken snellere opbouw van de spieren en tegelijkertijd hetzelfde hormoon versnelt de afbraak van vet in de lichaam en meer energie vrij te geven. Als gevolg hiervan, de atleet voelt geweldige prestaties, wakker de stemming, licht en dus snel toenemende macht tarieven. Kenmerkend bodybuilders Nederland combineren T3 Liothyronine met de gebruikelijke inname van steroïden zoals Anadrol of stanozolol, het effect verder te verbeteren. Thyro3: iets andere verpakking, zoals - In onze winkel kunt u shopdoping.com en andere producten op basis van sodium Liothyronine zien. Evenals vetverbranders op een andere basis, zoals metildren, clenbuterol en anderen.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed