Metaprime

 • 14€
 • Excl. BTW: 14€
 • Beschikbaarheid:2-3 Days
 • Merk: Eminence Labs
 • Model: 501
 • Pakket: 10 mg (50 pillen)
 • Middel: Methandienone orale (Dianabol)
Aantal:

Metaprime - anabole en androgene steroïden uit de Indiase farmaceutische bedrijf. Afgiftevorm van het geneesmiddel - injectie 100 mg / 10 ml en 12 mg tabletten / 100 tab. Het belangrijkste werkzame bestanddeel - methandienone. De steroïde werd uitgevonden in Amerika in de jaren '60 van de vorige eeuw. Het eerste bedrijf dat de drug geproduceerd was Ciba. Het oorspronkelijke doel van het vervaardigen methandienone lag uitsluitend op medisch vlak en nam de behandeling van brandwonden, verhoogde tonus bij vrouwen en de versnelling van de regeneratieve processen in het lichaam.

Later "Metaprime" begon te worden gebruikt door atleten om de spieren op te bouwen en het verhogen van atletische prestaties, ondanks een verbod van de FDA - Amerikaanse organisatie te bedienen met medicijnen en voedsel. Steroïde behoort niet tot de groep van de meest gevaarlijke AAS, zelfs vandaag de dag, en is actief bevorderen van de schadelijkheid. Ik moet zeggen dat in meer toxiciteit methandienone overdreven, maar ook ingetogen zijn anabolisme. Zoals blijkt uit talrijke studies en sportbeoefening, rekening houdend met het fenomeen van terugslag (die overigens kunnen worden geminimaliseerd door goed gecompileerd tot heden) van de steroïde Methandienone Radjay laten inbellen tot 8 kilo spiermassa. Methandienone vertoont kleine oestrogene activiteit een matig effect op de lever. De werkingsduur van orale steroïden - 6-8 uur, terwijl de detectie van dopingcontrole - tot drie maanden. Injectie vorm is meer voordelig voor professionele atleten in Europa, waaronder Nederland.


Effecten van Metaprime


 • De snelle toename van spiermassa. Het effect wordt veroorzaakt door het feit dat de steroïde activeren eiwitsynthese.
 • Vermindering van lichaamsvet (effect is verwaarloosbaar en alleen waargenomen wanneer correct steroïden gebruikt).
 • Versterking van het skelet.
 • Vermogenstoename prestaties, gekoppeld aan een systeem van spiermassa.
 • Licht androgene effecten (tweemaal kleiner is dan die van testosteron).

Hoe te Methandienone nemen? Tips door atleten uit Nederland


Methandienone natuurlijk aanbevolen volwassen sporters in Nederland om spiermassa en kracht groei-indicatoren te verhogen. Steroïde tabletvorm is een klassieker, injectie wordt vrijwel geen analogen. Maximale veilige dagelijkse dosis is 30 milligram. Het is wenselijk om het medicijn voor 3 keer: vermijdt de piek in hormoonspiegels. Starttarief is beter met minimale dosering (10 milligram), geleidelijk verhogen totdat het optimum. De aanbevolen maximale duur van de toediening van methandienone is 6 weken. De cursus moet worden gebruikt aromataseremmers (bijvoorbeeld anastrozol) en de voltooiing ervan uitgaven PCT tamoxifen.

Wat betreft hoe methaan te maken in de vorm van injecties, in principe is het mogelijk om dezelfde regeling als voor de orale formulering volgen. Tijdens sprongen slagaderlijke druk. In dit geval, gebruik van antihypertensiva (bijvoorbeeld enalapril, 5 mg dosis). Om massonabornogo ingang van Radjay Dianabol te verhogen kan worden gecombineerd met trenbolon, Sustanon, testosteron, nandrolon en Primobolan. Bij de voorbereiding van de gemengde regeling, de prioriteit is om testosteron toe te voegen.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed