Oxymeprime

  • 35€
  • Excl. BTW: 35€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Eminence Labs
  • Model: 504
  • Pakket: 50 mg (50 pillen)
  • Middel: Oxymetholone (Anadrol)
Aantal:

Oxymeprime - het is een preparaat voor orale toediening, beschikbaar in tabletten van 50 mg. Onder deze geneesmiddelen is dit het meest effectief. Hij heeft een sterke androgene en anabole effecten, leidt tot een aanzienlijke toename in kracht en spiermassa. Oxymetholone is zeer giftig voor de lever en zorgt ervoor dat de vorming van kleine hoeveelheden oestrogeen (het effect van "smaakstof").

De drug heeft vele mogelijke bijwerkingen, zoals huiduitslag, haaruitval, epigastrische pijn, hoofdpijn, gynaecomastie, verhoogde bloeddruk en het vasthouden van vocht in het lichaam. Verminderde kracht en gewicht treedt vaak op bij langdurig gebruik. Het medicijn remt ook de natuurlijke productie van testosteron in het lichaam. Community bouwers beschouwen het als de meest effectieve orale steroïden drug om kracht en spiermassa.

Oxymetholone is perfect gecombineerd met anabolen zoals Deca-Durabolin of Primobolan. De drug veroorzaakt dezelfde positieve effecten als Danabol. Echter, in tegenstelling Danabol, oxymetholone met progestageen effect. Er werd opgemerkt dat het veroorzaakt pijnlijke tepels of zelfs verergert gynaecomastie terwijl het nemen van hoge doses van anti-oestrogenen, dus deze verschijnselen zijn niet gerelateerd aan veranderingen in de oestrogeenspiegel in het lichaam. Deze effecten kunnen worden verzacht receptie Stanozolol (Winstrol) antiprogestagennogo steroïde. Progestageen effect - het enige nadeel oxymetholone.

Bijwerkingen Oxymeprime


Vloeibare Anadrol nauwelijks geproduceerd en tot nu toe alleen gevonden het geneesmiddel uit Farmakom Labs en ontvangen 17-gealkyleerde steroïde pods een toxisch effect op de lever. Het voordeel is daarin geen oestrogene activiteit. Maar ondanks dit, zijn er vaak gevallen van gynaecomastie, oedeem en overmatige ophoping van vocht in het lichaam. Structureel steroïde is afgeleid van dihydrotestosteron, en vertoont geen progestageen blootstelling. Soms zijn er bijwerkingen van oxymetholone als diarree, lichte misselijkheid, eetlust verslechtering. Vergeleken met de meeste AAS Oxymetholone minder verlaagt het niveau van endogene testosteron.

Opmerkingen over Oxymeprime door deskundigen uit Nederland


Onder de atleten in Nederland gewortelde mening over steroïden als een van de meest gevaarlijke AAS. Beoordelingen van oxymetholone praten over de haalbaarheid van de bouw van de cursus "ladder", te beginnen met de minimale dosis. Het dagtarief moet verdeeld worden in gelijke aandelen ten behoeve van het verstrekken van een gemeenschappelijke hormonale. Atleten uit Nederland zeggen snelle toename van de spiermassa en kracht indicatoren. Tegelijkertijd is er een significante rollback fenomeen, en na de beëindiging van de cursus het verlies van gewicht opgedaan kan oplopen tot 50%.

Beoordelingen van Anadrol op het vrouwelijke publiek is uiterst zeldzaam, bijna nooit steroïde meisjes vanwege de hoge kans op virilization en masculinisering.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed