Proscalpin

  • 12€
  • Excl. BTW: 12€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Fortune
  • Model: 660
  • Pakket: 1 mg (50 pillen)
  • Middel: Finasteride (Propecia)
Aantal:

Het nut van finasteride voor haar gevonden in de 90-er jaren. Al in 1992 patiënten voor de behandeling van benigne prostaathyperplasie finasteride, merkte de intense haargroei op het voorhoofd en de kruin van het hoofd. Als gevolg daarvan veel observatie en studies van Nederland experts Propecia werd ontwikkeld in 1998, bijna onmiddellijk ontvangen medische gemeenschap erkend en gewaardeerd tegen de waardigheid van de mens, die het medicijn heeft geholpen om het haar te houden. Een bijkomend voordeel is de prijs van Finasteride - heel redelijk in vergelijking met andere soortgelijke middelen van Nederland atleten.

Het werkingsprincipe Prosсalpin (Nederland)


Redenen voor alopecia androgenetica soort ingesloten in een schadelijk effect hebben op de haarzakjes DHT - seksuele mannelijk hormoon. Eenmaal in de follikelcellen hormonen veroorzaken hun degeneratie en derhalve degeneratie van haar geproduceerd. 10-12 jaar, de huidmondjes zijn overwoekerd follikel en het haar stopt met groeien op alle, zelfs vellus. In deze situatie, finasteride voor haar - echt een middel dat haaruitval wordt voorkomen en herstelt de groei.

De samenstelling, vorm, generieke Propecia (Finasteride)


Beschikbare middelen in de vorm van tabletten die verschillen in vorm en kleur, afhankelijk van de fabrikant. Werkzame stof heilzaam middel finasteride. Elke tablet generieke Propecia bevat 1 mg finasteride. prijs voor Propecia is afhankelijk van het aantal tabletten in het pakket - sets ontworpen voor verschillende tijdsverloop van de behandeling. En generieke finasteride Proskalpin verloop daarvan niet afwijkt van het oorspronkelijke geneesmiddel, maar goedkoper.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed