HGH 36IU

  • 484€
  • Excl. BTW: 484€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Pfizer/El Lilly
  • Model: 641
  • Pakket: 1 pen van 36IU
  • Middel: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Aantal:

Bij de mens over de hele wereld, waaronder Nederland, groeihormoon geproduceerd door de hypofyse. Het bestaat in een zeer hoog niveau tijdens de adolescentie wanneer de groei van weefsels, eiwit depositie en verdeling van onderhuids vet winkels. Na rijping endogene niveaus van GH afnemen, maar blijven in het lichaam op een veel lager niveau. In een feitelijke carrosserie van groeihormoon - een sequentie van 191 aminozuren. Zodra wetenschappers uit Nederland geïsoleerd dit hormoon, vele raakte ervan overtuigd dat het zou uitzonderlijke helende eigenschappen vertonen. Dit is met name effectief in gevallen van hypofysaire dwerggroei gebrekkig, het geneesmiddel misschien herstel veel liniiAR groei, als een tiener management.

1980 leidde hij de eerste bereide geneesmiddelen die Human Growth Hormone. De inhoud werd genomen uit een biologische oorsprong, gewonnen uit de hypofyse van kadavers, en bereid als een medische injectie van het hormoon. Deze productiemethode is kort samen leven, omdat het is geassocieerd met de verspreiding van de ziekte zelden fataal en hersenen. Tegenwoordig wordt vrijwel alle vormen van HGH synthetisch geproduceerd. Recombinant DNA proces is zeer complex; Met de getransformeerde E. coli bacterie of muis cellijnen genetisch produceren het hormoon structuur. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat u ooit de oude biologisch actieve punt over te steken op de zwarte markt (bijvoorbeeld Grorm), als al deze producten die nu moet worden stopgezet. Hier zijn twee goed gestructureerde verbindingen van de Verenigde Staten heeft de farmaceutische markt. Item Humatrope, Eli Lilly Labs heeft de juiste 191 aminozuursequenties en Genentech Protropin 192. Deze extra aminozuur enigszins verhoogt de kans op de ontwikkeling van de antilichaamrespons tegen groeihormoon. 191 aminozuur configuratie is derhalve betrouwbaarder, hoewel het verschil niet groot. Protropin andere anabole 2002rassmotrel doeltreffend product en wordt regelmatig voorgeschreven. Buiten de Verenigde Staten wordt het merendeel van HGH in de bloedsomloop van de juiste 191 aminozuurvolgorde dus dit onderscheid niet een groot probleem.

Hoe HGH 36IU gebruiken?


Het gebruik van groeihormoon groeit in populariteit onder atleten in Nederland en in de rest wereld, wegens natuurlijk de vele voordelen van het gebruik. Om te beginnen, GH stimuleert de groei in de meeste lichaamsweefsels, voornamelijk als gevolg van toegenomen aantal cellen dan normaal. Dit omvat skeletspier en ogen behalve de hersenen en andere organen van het lichaam. Transport aminozuur verhoogt ook, en de snelheid van de eiwitsynthese. Al deze stappen zijn in feite gemedieerd door IGF-1 (insuline-like growth factor), zeer anabole hormoon geproduceerd in de lever en andere weefsels in reactie op groeihormoon (piek IGF-1 niveaus waargenomen bij ongeveer 20 uur na het groeihormoon) . Groeihormoon stimuleren de hydrolyse van triglyceriden in vetweefsel produceert gewoonlijk merkbaar vetverlies tijdens de behandeling. GH verhoogt ook glucose door de lever en veroorzaakt insulineresistentie, blokkeren van de werking van dit hormoon in de doelcel. Een verschuiving wordt gezien waar vetten tot een meer primaire bron van brandstof, het verder versterken van het lichaam vet verlies.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed