HMG 150IU (Humog 150)

  • 43€
  • Excl. BTW: 43€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Bharat serums
  • Model: 620
  • Pakket: 1 flesje van 150IU
  • Middel: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Aantal:

Dosering Vorm:


lyofilisaten voor oplossing voor intramusculaire injectie

Contra-indicaties:


Overgevoeligheid, tumoren van de hypothalamus-hypofyse, hyperprolactinemie, bijnier en schildklier ziekte;
voor vrouwen - aanhoudende vergroting van de eierstokken, ovariale cyste (niet door de aanwezigheid van polycystisch eierstoksyndroom), polycystisch eierstoksyndroom, abnormale ontwikkeling van de voortplantingsorganen (onverenigbaar met normale zwangerschap), vleesbomen, metrorragie (onbekende etiologie), oestrogeen afhankelijke tumoren (eierstokkanker baarmoederkanker, borstkanker), de eierstokken, zwangerschap, lactatie;
voor mannen in Nederland en herberg de rest wereld - prostaatkanker, testiculaire tumor, tumor androgeen.

Dosering en administratie:


V / m en s / c, wordt een oplossing bereid onmiddellijk voorafgaand aan injectie met het bijgeleverde oplosmiddel. 1 ml van het oplosmiddel, los de inhoud van vijf buisjes. Om de groei van de dominante follikel bij vrouwen die twee verschillende doseringsregimes te stimuleren.

Het eerste schema: dagelijkse toediening in een dosis van 75 IE binnen de eerste 7 dagen van de cyclus menstruerende vrouwen. Injecties voortgezet totdat adequate respons is bereikt, het optreden van die op de dagelijkse analyse van de concentratie van oestrogeen en de vaststelling van de follikels met ultrageluid beoordelen. De rijping van de follikels gebeurt meestal tijdens de behandeling duurt 7-12 dagen. Aangezien ovariële reactie op toediening kan een dagelijkse dosering geleidelijk verhoogd tot 150 IU.

De tweede regeling: het invoeren van een dag gedurende 1 week. De initiële dosis is 225-375 IE / dag. Indien er voldoende stimulatie niet is bereikt, kan de dosis geleidelijk worden verhoogd.

Na behandeling van een van de schema's en in aanwezigheid van een adequate, maar niet overmatige ovariële reactie, bepaald op basis van klinische en biochemische studies, 24-48 uur na de laatste toediening menotropina, om ovulatie te induceren wanneer toegediend 5-10 duizend IE menselijke CG het verbeteren van de inhoud van LH en stimuleert het vrijkomen van een rijpe eicel.

In de aanwezigheid van afwezigheid van ovulatie en zwangerschap behandeling kan worden herhaald voor elk van de regelingen voor 2 cycli. Op de dag van hCG toediening en de komende 2-3 dagen de patiënt wordt aangeraden om geslachtsgemeenschap te hebben. Bij stimulatie "superovulatie" (tijdens kunstmatige voortplantingstechnieken) de duur van de toediening van het geneesmiddel groter kunnen zijn.

Gebruik bij mannen van Nederland want hypogonadotropic hypogonadisme bij mannen te stimuleren spermatogenese geneesmiddel wordt gegeven, als de eerdere behandeling van menselijke androgeen hCG reactie zonder tekenen van versterking van spermatogenese veroorzaakt.

In dit geval wordt de behandeling voortgezet door invoering tweeduizend IE hCG mens 2 maal per week met injecties drie keer per week menotropina 75 IE. Behandeling van deze regeling moeten blijven gedurende ten minste 4 maanden, voortgezette behandeling met inefficiëntie door de invoering van de mens duizend IE hCG tot 2 2 keer per week, en 150 IE menotropina 3 keer per week.

Status van de spermatogenese moeten worden beoordeeld op een maandelijkse basis, en bij het ontbreken van positieve resultaten in de komende 3 maanden van de behandeling dient te worden gestaakt. Wanneer idiopathische oligospermia normogonadotropic wekelijks 5000 IE hCG humaan s / c of i / m geïntroduceerd, met een parallelle introductie van 75-150 IU menotropina 3 keer per week gedurende 3 maanden.

Als experts uit Nederland zeggen: om spermatogenese te stimuleren - 1-3000 IE hCG drie keer per week om de concentratie van testosteron te normaliseren in het bloed. Daarna enkele maanden drie keer per week - menotropina 75-150 IE.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed