Soma-Max

  • 286€
  • Excl. BTW: 286€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 545b
  • Pakket: 10 flacons x 10 IU
  • Middel: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Aantal:

Rond het einde van de jaren '80 in de wereld van de professionele sport ijzer, dat wil zeggen, geliefde bodybuilding, kwam er een nieuwe drug - groeihormoon (Soma-Max). Sindsdien zijn er belangrijke veranderingen in de afmetingen van de luidsprekers atleten over de hele wereld, waaronder Nederland. Het is geen geheim dat in de huidige competitieve bodybuilding een hoog niveau kan niet zonder drugs steroïdale oorsprong. Maar iets ander verhaal met groeihormoon. Hij kan niet alle veroorloven, omdat het erg duur. Het zou genoeg geld zijn, of zou het kosten een beetje minder, denk ik, de meeste mensen zouden alleen GH de voorkeur, gezien ook het feit dat het legaal is.

Hoewel het Internationaal Olympisch Comité het gebruik van deze drug verboden door atleten in Nederland, heeft de relevantie ervan niet is afgenomen in any way. Aanvankelijk, zoals de meeste geneesmiddelen, groeihormoon werd uitsluitend voor medische doeleinden, maar snel begon groeihormoon sportbeoefening, niet alleen in bodybuilding.

Het gebruik van groeihormoon bij bodybuilding (Nederland)


Ondanks het feit dat in 1989 het groeihormoon werd verboden door het Olympisch Comité, vandaag de dag is het zeer vaak gebruikt. Groeihormoon wordt vooral toegepast in bodybuilding, samen met andere anabole middelen om spieren op te bouwen en vermindering van het percentage lichaamsvet. Ook is het groeihormoon gebruikt voor het verminderen van de frequentie van schade, omdat het de mogelijkheid om bot en bindweefsel versterken. In andere sporten, is het groeihormoon bijna niet gebruikt, omdat de receptie is niet gepast. Hoewel groeihormoon verhoogt spiermassa, de stroom prestatievermogen niet weergegeven, dat wil zeggen, zij niet opstaan, en dus in de groeikracht sportgebruik hormoon niets. Studies hebben ook aangetoond dat het nemen van groeihormoon niet leidt tot een toename van de andere sportieve prestaties - het uithoudingsvermogen of de prestaties, dus is het zinvol om groeihormoon pas in bodybuilding.

HGH nemen bodybuilding om de bult te verhogen. Groeihormoon heeft duidelijke voordelen - hoge efficiëntie, kleine kans op bijwerkingen, geen effect op de seksuele functie, vereist geen post-cyclus therapie. Na vier weken na ontvangst van het groeihormoon de totale massa van de sporter iets toe (2-4kg), en in sommige gevallen kan en neemt af vanwege het grote verlies van vetmassa

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed