Wist u dat cafeïne je energie tijdens de training kon raken? We vertellen u hoe het te gebruiken, dat het niet gebeurd is.

Ieder van ons moe tijdens de dag, maar we opraken van stoom op het werk, op de weg. Tegen het einde van de dag dat we niet het gevoel vol energie en moed. Het eerste ding dat veel te binnen schieten wanneer de vraag: hoe u uw batterijen op te laden - het is koffie, maar wees voorzichtig: als je koffie te drinken voor een paar uur voor de training, kunt u een serieuze klap voor zijn energie en uithoudingsvermogen toebrengen - na deze training niet zo zal zijn effectief.

Waarom doet de koffie kost energie, en is het niet geven?

De hoge dosis cafeïne kan een negatieve invloed hebben op atletische prestaties en schade toebrengen aan coördinatie. Plus, cafeïne vormen een diureticum (diureticum), kan zelfs deze factor training niet de beste te maken. Het lichaam zal ontdoen van de vloeistof worden tijdens oefening, wat weer kan leiden tot dehydratatie en bijgevolg, hoofdpijn en vermoeidheid.

Natuurlijk, een zekere dosis cafeïne nog steeds geven je wat energie om te trainen, maar vanwege de bovengenoemde factoren uitgedrukt - u zult niet merken.

Hoe het effect van cafeïne op de prestaties te beoordelen?

 • Breng-test: onthouden van cafeïne-inname voor een paar dagen, en te zien hoe u uw opleiding te verbeteren deze dagen. Als u zich beter voelt, dan kan het terrein voor de eliminatie van cafeïne zijn;
 • Als je het gevoel dat de spoedige benoeming van cafeïne schaadt uw prestaties, proberen om de hoeveelheid cafeïne geconsumeerd te verminderen en verbruiken hetzij onmiddellijk voor de inspanning of daarbinnen;
 • Als je niet zonder koffie kan leven, dan kunt u zich veroorloven om een ​​kopje koffie voor een uur voor de training te drinken;
 • Probeer vroeg in de ochtend uit te oefenen, op welk moment de cafeïne is niet veel tijd om een ​​negatief effect op het lichaam.

Koffiemolens in de ochtend

Positieve aspecten van het drinken van koffie voor de training:

 • als je drinkt koffie zonder suiker en melk , zal de calorie-drank niet meer dan 2 kcal zijn. Ook koffie voor de training helpt bij het versnellen van de stofwisseling en het verbranden van meer vet. Dergelijke eigenschappen van koffie zullen degenen die willen afvallen. Als u besluit om zelf te controleren op uithoudingsvermogen, zal dan een kopje koffie en in dit geval te helpen - u de werkgelegenheid in stand te houden en niet vallen van zwakte.
 • Cafeïne draagt ​​bij excitatie van het zenuwstelsel en verbetert de concentratie voor de les. Experts zeggen dat cafeïne helpt om zich te ontdoen van spiervermoeidheid na het sporten en pijn.

Nadelen van de consumptie van koffie

Maar ook niet vergeten over de nadelige effecten van het drinken van koffie. Als een persoon lijdt aan hart-en vaatziekten, om koffie te drinken voor de training is verboden. In dit geval is het beter de drank te drinken, onder alle omstandigheden. Het is het beste om naar zwarte of groene thee, kunt u ook chocolademelk drinken met melk.

Meer voorzichtigheid is geboden koffie drinken om degenen die lijden aan gastritis of zweren. Voor de training is het zeer belangrijk, zodat de lichaamsvloeistof verloren gaat, en de koffie is een sterk diureticum. Als je niet wat voor soort koffie drinken zorg, het belangrijkste is de koffiesmaak, is het het beste om aandacht te besteden aan cafeïnevrije koffie .

Op zichzelf, cafeïne is een natuurlijk stimulerend middel dat tonen op, stimuleert en geeft energie. Tijdens een training, koffie, dankzij de aanmaak van adrenaline, verhoogt de intensiteit van de training. Deze training zal de beste resultaten opleveren.


Koffie en Weight Loss

Cafeïne - een component die bijdraagt ​​aan gewichtsverlies, uithoudingsvermogen en voegt een positief effect op de kwaliteit van de opleiding. Als koffie houdt niet, is het mogelijk om andere producten die bestaan ​​uit cafeïne gebruik - het chocolade, thee, cacao, cola en andere. Vaak cafeïne gevonden in supplementen voor gewichtsverlies en medicijnen om de prestaties van fysieke activiteit te verbeteren.

Cafeïne heeft een positief effect op de metabolische processen, met name in samenhang met lichaamsbeweging. Een ander effect van cafeïne efficiëntie te verhogen.

Maar het is noodzakelijk om voorzichtig te zijn, om cafeïne te gebruiken voor de training, omdat de bijwerkingen van koffie niet is geannuleerd:

Dus het moet de reactie van het lichaam op cafeïne te volgen, omdat verschillende mensen is het anders. Als oefening, na koffie productiever te worden, is het mogelijk om deze methode te gebruiken, anders, het drinken van koffie is ongewenst.

 • Schrijven: admin
 • Gepubliceerd In: Bodybuilding voeding
 • Datum Aangemaakt: 2017-03-06
 • Hits: 2774
 • Reactie: 0