Steroïden zijn krachtige medicijnen die soms een breed scala van bijwerkingen.

DE MOGELIJKE BIJWERKINGEN VAN STEROÏDEN 

 

U heeft wellicht gehoord dat steroïden gevaarlijk zijn en dat de bijwerkingen verschrikkelijk zijn. Dit artikel zal dit standpunt niet verdedigen of aanvechten. Het is wel belangrijk om te weten dat steroïden, zoals elk geneesmiddel, veilig kunnen worden gebruikt en wanneer deze op de juiste manier gebruikt worden, tot fantastische resultaten kunnen leiden. Tegenwoordig kopen veel mensen steroïden online vanuit het comfort van hun huis. Deze nieuwe vrijheid heeft ertoe geleid dat het kopen van steroïden een stuk eenvoudig is geworden, en dat meer mensen het gebruiken. Dit artikel geeft een kort overzicht van de mogelijke bijwerkingen van steroïden. 

 

Voordat u besluit aan een steroïden kuur te beginnen, zijn er een aantal mogelijke bijwerkingen waar u zich bewust van moet zijn. In het algemeen, kunnen mannen een vervrouwelijking ervaren dat resulteert in een afname van de normale seksuele functie. Om meer specifiek te zijn, mannen kunnen de volgende bijwerkingen ervaren: een verminderde hoeveelheid sperma, impotentie, de ontwikkeling van borsten, het krimpen van de testikels, moeilijkheden of pijn tijdens het plassen.

 

Voor vrouwen zijn de effecten juist het tegenovergestelde: zij hebben de kans op het ontwikkelen van effecten zoals groei van het gezichtshaar, een zwaardere stem, vermindering in de borstgrootte, veranderingen in de menstruele cyclus, en een uitbreiding van het weefsel van de clitoris.

 

Daarnaast zijn er een aantal bijwerkingen die beide geslachten soms ervaren. Zij omvatten problemen met acne, het vasthouden van water, een snelle gewichtstoename, bloedstollingsstoornissen, leverenzym onregelmatigheden, een verhoogd cholesterolgehalte, stemmingswisselingen en peesschede.

 

Omdat jongeren nog in de groei zijn, kunnen de bijwerkingen van steroïde vaak ernstige gezondheidsrisico' s opleveren. Sommige tieners die gebruik maken van steroïden hebben last van ernstige stemmingswisselingen. Dit kan resulteren in juridische gevolgen, problemen met vrienden en familieleden, en meer. Bovendien, kunnen steroïden invloed hebben op de groei van van de botten van tieners, wat ertoe kan leiden dat tieners korter zijn dan hun natuurlijke genetische hoogte.

 

Ongeacht het geslacht of de leeftijd kan het gebruik van steroïden leiden tot een verslaving. En de realiteit is dat om van steroïden af te komen een verwoestend en emotioneel proces is: het is niet alleen het individu dat de gewoonte van het gebruik van steroïden moet opgeven, maar tegelijkertijd kan hij of zij getraumatiseerd zijn als ze zien hoe hun gespierde lichaamsbouw verdwijnt. De emotionele gevolgen in verband met dit verlies kunnen enorm zijn.

 

Om uzelf te beschermen tegen deze verschrikkelijke bijwerkingen is het verstandig te praten met een arts over uw beslissing om steroïden online te bestellen. Uw arts zal u helpen met het kiezen van het beste medicijn voor uw specifieke behoeften en bepalen welke dosering en welk schema het meest geschikt is voor u. Zorg ervoor dat u alleen online steroïden koopt bij een gerenommeerd bedrijf.

 

Adam Janson schreef onlangs een artikel over het kopen van steroïden online en hun mogelijke bijwerkingen. Janson stelt dat het online kopen veilig is. zolang je je onderzoek doet. Hij bevestigt dat het van essentieel belang is een gesprek aan te gaan met uw arts voordat u steroïden online koopt.

Verwante Blogs Op Tags