Aquaviron

  • 58€
  • Excl. BTW: 58€
Aantal:

Het is bekend dat testosteron vering - is een speciaal sport injecteerbaar preparaat dat is gebaseerd op het gebruik van water. Vanwege slechte oplossing van testosteron in water Aquaviron vrij snel bezinkt op de bodem van de capsule en voor het aanbrengen van injectie. Als het flesje voor gebruik Schud de steroïde (toegepaste drug), onmiddellijk om te zetten in een suspensie. Daarom experts raden vlakon geschud voor gebruik.
De meeste bodybuilders weten dat de suspensie hij Aquaviron, is een van de krachtigste geneesmiddelen spier bodybuilding bouwen. Ook deze steroïde wordt nog steeds beschouwd als de meest geavanceerde en betaalbaar voor een bodybuilder. Er is ook een opbouw van spiermassa als gevolg van vrij snelle werking van het geneesmiddelgehalte. Immers, vanwege het feit dat de steroïde reeds vooraf opgelost in het water, komt direct in de bloedbaan, waar in feite begint te interageren met de nodige cellen.
Het is duidelijk dat de anabole werking van steroïden is veel sneller dan wanneer je het met conventionele olie esters.

Toepassing. Tips van Nederland atleten


Er wordt aangenomen dat Aquaviron genoeg in een dag of twee dagen in de loop te voeren. Dergelijke dosering kan zo effectief mogelijk te zijn. Wat dosering - 50-300 mg per injectie. Deze sportbeoefenaars wereldwijd, waaronder Nederland die wensen om het maximale effect op korte termijn te bereiken wordt geïntroduceerd, zoals hierboven reeds gezegd, ongeveer 150 mg testosteron per dag.

Bijwerkingen


Het is bekend dat wanneer de opbouwer gebruikt Aquaviron, heeft hij een intensieve haargroei op het gezicht, evenals de andere delen van het lichaam gezien. Ook kan ontsteking naar bepaalde gebieden van het lichaam - acne, zullen bepaalde gebieden van de huid vettig. Wat het niveau van agressiviteit - zal de limiet. Mensen in Nederland en in de rest wereld die Aquaviron nemen, zijn in een staat van verhoogde agressie tijdens de cursus.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed