Bold-Max

  • 64€
  • Excl. BTW: 64€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 543
  • Pakket: 10ml vial (300mg/ml)
  • Middel: Boldenone undecylenate (Equipose)
Aantal:

Bold-Max (Boldenon) - een synthetische anabole steroïde injectie van drugsgebruik, een afgeleide van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. De structuur is vergelijkbaar met methandrostenolon. Boldenon methandrostenolon is een molecuul dat zonder 17-alpha-methylgroep (dit deel van het molecuul methandrostenolon laat doorgang door de lever zonder het te vernietigen). Sterk stimuleert de eetlust, maar ook, en andere anabole steroïden. Sterkere verhoogt testosteron erytropoëse, voornamelijk als gevolg van een groter aantal 5b-metabolieten, bijvoorbeeld 5b-digidroboldenona. Het wordt gebruikt in de diergeneeskunde en bodybuilding de hele wereld, waaronder Nederland. Ondanks de verschillen in de fysiologie van verschillende dieren, uitstekende bouwen spiermassa en versnelt de synthetische processen. Boldenone is chemisch testosteronmolecule.

Application Features


Vaak boldenon combinatie met het gebruik van andere anabole steroïden (testosteron propionaat, enanthaat trenbolon, stanozolol, Parabolan, en andere), waardoor synergieën bereiken. Gemiddeld is de duur van de cursus van boldenon is 10-12 weken)

Boldenone, vanwege de lage aromatisering en het vermogen om veneuze patroon verbeteren, vaak gebruikt in de "droge", maar toch het maximale effect van het geneesmiddel kan worden bereikt in de loop van het gewicht ingesteld, omdat het dan volledig kan worden gebruikt boldenone vermogen om de eetlust te verhogen.

Beoordelingen van Bold-Max op Nederland atleten


Atleten zeggen langzaam, maar van hoge kwaliteit set van de spiermassa en het vergroten van de macht prestaties. Beoordelingen van boldenon tonen de effectiviteit van steroïde gebruik als solo cursussen, en in combinatie. Ervaren atleten in Nederland niet aan te raden voor beginners evenwicht als de eerste ervaring van het gebruik AAS.

Beoordelingen van steroïden Boldenone vrouwen te praten over de mogelijkheid van steroïden in minimale doseringen. Meestal, indien uitgevoerd zoals beschreven instructies en adviezen van uw arts negatieve reactie is het mogelijk te minimaliseren of volledig te elimineren. De meeste atleten niet van de prijs van drugs. Vanwege de hoge kosten van veel liever goedkopere

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed