Cut Mix 150

  • 68€
  • Excl. BTW: 68€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Dragon Pharma
  • Model: 709
  • Pakket: 10 ampullen (150 mg/ml)
  • Middel: Sustanon 250 (Testosteron mix)
Aantal:

Informatie voor degenen die willen kopen Cut Mix 150 (Mix van testosteron)


Op deze pagina van onze drug store Testosteron Mix U.S.P. van een jong Chinees bedrijf Zhengzhou Pharmaceutical Co. Ltd is niets meer dan Cut Mix 150 (Sustanon), Sustanon feit - dit is een mix van testosteron esters. Het grote voordeel van een dergelijke combinatie een andere periodes halfwaardetijd van testosteron esters die periode 2-9 dagen. Met deze mix van eigenschappen, kopen Sustanon adviseren die sporters in Nederland die willen het effect van het geneesmiddel op de tweede dag na de injectie voelen, en dat dit effect was verlengd. Zo Sustanon injectiepreparaat kan worden uitgevoerd eenmaal uitgevoerd om de twee weken.

De resultaten van het gebruik van de drug Cut Mix 150 (Mix van testosteron)


Op basis van de beoordelingen die atleten die al Sustanon kopen en gebruiken in opleiding, met de hulp van deze hoge steroïden kan een aanzienlijke toename van de kwaliteit van de spiermassa te bereiken vertrekken (ongeveer 6 kg per maand), het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het meten van de krachten die zullen worden zeer nuttig voor training, want dankzij deze langer en harder trainen zijn. Ook gebruik maken van Sustanon sporter kan zijn eetlust, dat is de reden waarom je nodig hebt om de opbouw van uw dieet, zodat het rijk is aan eiwitten te verhogen.

Vaak, bij gebruik van de drug Sustanon, atleten in Nederland gebruik maken van een gespecialiseerde sportvoeding. Merk ook op in het lichaam van een atleet het verhogen van de vorming van het bloed en de productie van rode bloedcellen, verhogen de algemene vitaliteit en verhogen het libido.

Hogere resultaten in de spieren werving, atleten bereiken als ze wordt geadviseerd om Sustanon kopen in combinatie met drugs Methaan of nandrolon voor gecombineerd gebruik. Geef in dit geval in het algemeen 6-8 weken. Als voor die sporters wereldwijd, waaronder Nederland die willen geleidelijk krijgen hulp spiermassa, gecombineerd met Sustanon Boldenone geneesmiddel of drug Stanozolol. In het laatste geval, de duur van de cursus is gewoonlijk 5 tot 7 weken.

Het geneesmiddel wordt niet aanbevolen bij Sustanon predsorevnovatelny periode, zoals de componenten kunnen worden gevonden in het bloed binnen de 3 maanden na de datum van gebruik.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed