Cypionat 250

  • 48€
  • Excl. BTW: 48€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Dragon Pharma
  • Model: 714
  • Pakket: 10ml flesje (250 mg/ml)
  • Middel: Testosteron Cypionate
Aantal:

Het is een anabole steroïde, ether natuurlijke testosteron. Afwijkende tot twee weken na de injectie, een krachtige anabole en androgene eigenschappen.

Werking van deze steroïden vergelijkbaar met de werking van andere populaire ester testosteron - enanthaat. Cypionat een snellere opname in het werk, de hoogste concentratie bereikt in de eerste paar dagen na toediening. Deze vochtretentie, reviews, minder uitgesproken.

In het algemeen worden de eigenschappen van deze injecteerbare steroïden geeft de atleten wereld, waaronder Nederland een significante toename van de massa en sterkte, en versterkt de botten, ontziet de gewrichten en verhoogt de eetlust.

Hoe te Testosteron Cypionate Injection nemen?


De optimale dosering voor atleten in Nederland is 250-500 mg per week voor de duur van de loop van 1 tot 3 maanden. De praktijk leert dat dergelijke dosis voldoende voor een krachtige set van zowel massa en sterkte, en tegelijkertijd de dosering relatief onschadelijk voor het organisme. Ervaren atleten uit Nederland en in de rest wereld grote hoeveelheden materiaal (tot 750 mg of 1000 mg per week), maar alleen op de behoeften en goed verdragen gebruiken. Overmatig cypionate in ieder geval wordt afgeraden.

Dosering Testosteron Cypionate Injection worden gekozen voor elke atleet individueel, afhankelijk van het niveau van zijn training!
Het gebruik van steroïden is gebruikelijk in verschillende sporten: spoor en gewichtheffen, bodybuilding, spel en team disciplines zoals voetbal of hockey. Echter, de atleten in Nederland en US gebruik van het geneesmiddel niet aanbevolen vanwege de hoge androgene activiteit. Zelfs kleine, schijnbaar doses kan leiden tot vervelende bijwerkingen - virilization. De symptomen van virilisatie zijn beide onschadelijk (meer haargroei op het lichaam) en gevaarlijk (schending van de seksuele activiteit).

Testosteron cypionate te kopen en later kan niet alleen worden gebruikt in solo.


Zijn cursus is goed met nandrolon of boldenon aan de anabole werking te verbeteren. Zijn populair bij atleten en ligamenten met Winstrol (stanozolol injecteerbare) Stanobolom (stanozolol tablet) of Danabol (evenals hun collega's van andere fabrikanten). Vergeet niet dat in de loop, en nog meer na kan het een behoefte aan anti-oestrogeen en het verminderen van de natuurlijke testosteron preparaten - Proviron en Anastrozole op koers, Tamoxifen bij FCT.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed