Deca 300

  • 63€
  • Excl. BTW: 63€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Dragon Pharma
  • Model: 708
  • Pakket: 10 ampullen (300mg/ml)
  • Middel: Nandrolone decanoaat (Deca)
Aantal:

Is een injecteerbaar anabole steroïde medicijnen die stof - nandrolon decanoaat. De actie heeft een hoge anabole activiteit, lage androgene werking en minimale smaakstoffen. Na injectie, de werkzame stof werkzaam is tot 15 dagen. Het medicijn bevordert de spiergroei en versterking van de botten, bloed zuurstofverzadiging.
Ook, door haar optreden het elimineert pijn in de gewrichten en verbetert het immuunsysteem. In dit geval is het werkzame bestanddeel nagenoeg niet toxisch voor de lever, dat in bodybuilding wordt beschouwd als een van de veiligste steroïden en praktisch vertoont geen bijwerkingen in overeenstemming met de aanbevolen dosering.

Dosering en combinaties. Tips van Nederland atleten


Deze steroïde injecties geleverd in verpakkingen van 10 ml bij een concentratie van werkzame stof van 300 mg / ml. De verpakking van de fabrikant, helaas, geeft geen instructies, maar je kunt gaan om de draad in het forum, waar alles wordt in detail beschreven in deze kwestie, - de link hierboven, met de werkzame stof "nandrolon decanoaat (nandrolon decanoaat) ». Voordat u anabole koopt, is het belangrijk om te weten dat het positieve effect is niet een toename van meer dan de aanbevolen dosering en de juiste training in combinatie met de juiste sportvoeding.

Beginners atleten over de hele wereld, waaronder Nederland aanbevolen de dosering Dekos 100-200 mg per week niet wordt overschreden. Ervaren atleten in Nederland en in de rest wereld aangepast wekelijkse dosis tot 400-600 mg. Merk op dat sommige hoger zijn dan deze grens, maar dat er aanzienlijke vooruitgang is niet gevraagd, maar zij worden geconfronteerd met een acuut probleem van het elimineren van bijwerkingen.

Wanneer u klaar bent het nemen van Dekos om de cursus vast te stellen voor het behoud van de massa kan stanazolol worden gezet. Daarnaast kunt u Clenbuterol welke katabole reacties remt en helpt vet te verbranden te gebruiken. Wanneer de dosering boven deze combinatie zal minimaliseren of bepaalde bijwerkingen te elimineren. Het is niet aan te raden in de loop natrium-bevattende preparaten als dergelijke combinaties resulteren in een ophoping van vocht in het lichaam te nemen.

Als je niet weet hoe je dit anabole steroïden te maken, neem dan contact met ervaren atleten, die de drug juist namen en reële vooruitgang hebben geboekt. Op ons forum vindt u altijd gelijkgestemden en ervaren atleten. Stel uw vraag goed, en je altijd goed advies en effectieve hulp.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed