Mastebolin (vial)

 • 55€
 • Excl. BTW: 55€
 • Beschikbaarheid:Op voorraad
 • Merk: Alpha Pharma
 • Model: 587
 • Pakket: 10 ml ampul (100 mg/ml)
 • Middel: Drostanolone propionaat (Masteron)
Aantal:

Mastebolin - steroïde anabole en androgene effecten van de Indiase farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Het belangrijkste werkzame bestanddeel - drostanolone propionaat. Productvorm Mastebolin - in een verpakking 10 ml 10x1 ml en 100 mg / ml. Drostanolone is beschikbaar in de vorm van esters enanthate en propionaat. In principe, het verschil in het effect op het menselijk lichaam niet aanwezig is, het enige verschil waargenomen in de manifestatie van de effecten van de tijd. Propionaat kunt u direct feedback uit het lichaam te wijten aan de korte kant keten ester. Heel vaak in een dergelijke vorm drostanolone gebruikt door bodybuilders uit Nederland in het drogen natuurlijk. Het is ook een populaire steroïde onder de atleten in Nederland en in de rest wereld die behoefte hebben om gewicht te besparen terwijl het verhogen van uithoudingsvermogen en kracht indices (bv, worstelaars, atleten, boxers).

Chemisch drostanolone is afgeleid van het hormoon dihydrotestosteron. De formule van het product - 2-alpha methyldihydrotestosterone propionaat. Het wordt niet alleen gebruikt voor sport, maar ook voor medische doeleinden voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen (maar zeldzaam omdat het waarschijnlijk virilisatie). Gezien de milde diuretische effect van de steroïde en zijn onvermogen veroorzaken vochtophoping, de gebruiken vaak genoeg.

Actie mastebolin


 • De vermindering van lichaamsvet. Volgens het onderzoek, met een dieet Mastebolin vermindert het aantal vetcellen met 5-7%. Veel hangt af van uw eerste prestaties, maar om te betogen met een effectieve stimulering van het gebruik van vetcellen als energiebron niet kan worden getwijfeld.
 • De toename van de dichtheid van de spieren en verlichting. Verbetering van de spier definitie - de belangrijkste reden voor het gebruik van Mastebolin bodybuilders in de laatste fase van de voorbereiding op een wedstrijd.
 • De stijging van de macht tarieven.
 • Anti-katabole effecten.
 • Opslaan van gewichtstoename.
 • Lichte vochtafdrijvend effect.

Hoe wordt Mastebolin Nederland nemen


Mastebolin cursus wordt vaak gebruikt door sporters in Nederland om de resultaten te consolideren. De optimale dosering van drostanolone wordt geacht 400-500 mg per week. Wanneer deze injectie uitgevoerd 3-4 keer per 7 dagen. Cursusduur alsook dosering, geselecteerd op basis van de fysiologische eigenschappen van de sporter, zijn ervaring en het gebruik van anabole steroïden, het uiteindelijke doel en een aantal secundaire factoren. Het is het beste voor het aanbrengen van steroïde raadpleeg een sportarts.

Wat betreft hoe te Mastebolin te maken in combinatie met andere AAS, dan gegeven zijn affiniteit met de androgene receptor, de beste voorbereiding op het gezamenlijk gebruik zijn Winstrol en Oxandrolon. Laatste vermindert het niveau van de globuline, waarmee u een groot synergetisch effect op het "drogen" cycli te krijgen. Als het doel van een atleet is een set van spiermassa, is het raadzaam om Mastebolin combineren van Alpha Pharma testosteron. Maar in dit geval omvatten gonadotropine zoals grotendeels onderdrukt endogene testosteron.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed