Nandrorapid (vial)

  • 66€
  • Excl. BTW: 66€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Alpha Pharma
  • Model: 592
  • Pakket: 10 ml ampul (100 mg/ml)
  • Middel: Nandrolon phenylpropionate (NPP)
Aantal:

Nandrorapid - anabole steroïden, is de merknaam drug. Het bevat nandrolon Decanoate. Stroom in dit medicijn, de concentratie is veel groter dan Retabolile, en waardevoller is.
Dit is een van de meest populaire injecteerbare steroïden, orale ervan beter zodat direct in de bloedbaan. Voor het eerst in de verkoop verscheen Nandrorapid in de vroege jaren '60. Aanvaarding van dit medicijn stimuleert de spiervezels, en ze beginnen te accumuleren stikstof. Gebruiken meestal 200 tot 600 mg per week Nandrorapid deck. Om de ophoping van water in het lichaam Nandrorapid kan met Nolvadex en Proviron voorkomen. Als u niet meer dan een dosis hoger dan 400 mg per week van de opvang, zal de bijwerkingen minimaal zijn.

Voors en Сons Nandrorapid (Nederland experts)


Сons: Het accumuleert water in een orgasme, hoewel veel minder dan andere testosteron preparaten.

Pluspunten: Wetenschappers uit Nederland zeggen dat wanneer de lichaamsvloeistof is het verkrijgen van deze steroïden, atleten over de hele wereld, waaronder Nederland, die problemen, omdat de gewrichten niet het gevoel pijn, dus er is meer smering in de gewrichten. Dit blokkeert de steroïde hormoon cortisol, dat verantwoordelijk is voor de afbraak van eiwitten (spier) op aminozuurniveau en waterretentie door beter begint synthetiseren eiwitten in het lichaam. Ook de voordelen van Nandrorapid dat de belasting op de lever, dit medicijn is niet groot, de studie is gebleken dat de atleten die het geneesmiddel verscheidene jaren had, geen sterke veranderingen in de lever hadden.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed