NPP 150

  • 46€
  • Excl. BTW: 46€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Dragon Pharma
  • Model: 716
  • Pakket: 10 ampullen (150 mg/ml)
  • Middel: Nandrolon phenylpropionate (NPP)
Aantal:

Nandrolon Phenylpropionate (NPP 150) - zoals de naam impliceert NPP 150 is soortgelijk aan de bekende Deca Durabolin (nandrolon decanoaat). Het verschil tussen deze geneesmiddelen een ander effect op het lichaam nandrolon decanoaat een langere periode van blootstelling, is het voldoende om eenmaal per week prikken. Nandrolon fenylpropionaat heeft om de twee of drie dagen geïnjecteerd. De inhoud van deze drug - nandrolon finilpropionat vrij snel in de bloedbaan en is effectief voor 2-3 dagen. NPP 150 heeft een zeer sterke anabole werking die enorm verhoogt eiwitsynthese en kan het aandeel eiwit in de spieren. Deze anabole werking wordt gecombineerd met een matig androgene, wat bijdraagt ​​aan de succesvolle en tijdige regeneratie van weefsels van een atleten wereldwijd, waaronder Nederland en in de voeding helpt spiermassa. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de praktische toepassing van nandrolon Phenylpropionate er minder ophoping van water in het lichaam dan bij ontvangst nandrolon decanoaat. Daarom NPP 150 heeft meer de voorkeur in de voorbereiding van een wedstrijd, maar het dek heeft het voordeel accumulatie massa en sterkte.

Atleten in Nederland en in de rest wereld die afhankelijk zijn van een optimaal resultaat, injecteren NPP 150 elke derde dag (zelfs beter om de twee dagen). Gebaseerd op de praktijk is de dosering 50-100 mg per injectie. Dus de wekelijkse dosis varieert binnen de grenzen van 150-300mg.

De meest voorkomende combinatie gebruikt met het doel van een set van hoge kwaliteit massa die na de cursus blijft. Daartoe combinatie met stanozolol, Anabol, testosteron, Winstrol.

Bijwerkingen (Nederland)


NPP 150 zijn uiterst zeldzaam en komen in zeer zeldzame gevallen: de onredelijk hoge doses van het geneesmiddel wordt verbruikt en in het bijzonder gevoelig zijn voor de inhoud van het volk. De functie van de lever nandrolon fenylpropionaat het niet geldig. Het preparaat heeft een uitstekende draagbaarheid en is veilig in gebruik.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed