Max-One

  • 27€
  • Excl. BTW: 27€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 522
  • Pakket: 10 mg (100 pillen)
  • Middel: Methandienone orale (Dianabol)
Aantal:

Methandienone (aka Danabol, dianabol, pronabol) - een monster van de laatste orale steroïden die vandaag de dag gebruikt wordt. Het beïnvloedt het metabolisme van eiwitten in het lichaam. Onder invloed van dit geneesmiddel als methandienone verbeterde eiwitsynthese en de productie van eiwitten door het lichaam sneller. Drukte dit effect in een positieve stikstofbalans van het lichaam, evenals de verbetering van de algemene toestand van het organisme. Dit heeft een positief effect op calciumbalans: het gebruik van Methandienone zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid calcium komt het bot.

TOEPASSING methandienone


De toepassing van deze geneesmiddelen voor ziekten en aandoeningen waarbij de aanbevolen anabole effect (dwz effect gericht op een versnelde groei van eiwitten), en makkelijk voor de algemene versterking van het lichaam. We dateren de drug is erg populair onder de atleten. Maar, helaas, kun je veel van vervalsingen te vinden.

BUY methandienone IN HET VERENIGD KONINKRIJK


Als u wilt echte producten van hoge kwaliteit, de aanpak van de selectie van het gereedschap voorzichtig te kopen en aandacht besteden aan het feit dat deze faciliteit een lijst van gemeenschappelijke namen van drugshandel, die zijn samengesteld uit methandrostenolone moet omvatten. Koop methandienone in Engeland (UK) zult u geen problemen hebben. Besteed aandacht aan het feit dat vrouwen een geneesmiddel wordt niet aanbevolen. En de mensen dient altijd eerst de gebruiksaanwijzing, zodat de dosering van Methandienone in het Verenigd Koninkrijk is strikt individueel en moet voldoen aan de eigenaardigheden van het organisme.

Als u wilt het maximale effect uit het gebruik van deze drug, nadat de koers die we raden u aan een speciale sportvoeding gebruiken te bereiken, is gericht op een reeks van spiermassa, evenals dieet. Koop methandienone in het Verenigd Koninkrijk kan worden met ons, maar ook genieten van alle bijbehorende producten.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed