Max-Pro

  • 75€
  • Excl. BTW: 75€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Maxtreme
  • Model: 534
  • Pakket: 10 ampullen (100 mg/ml)
  • Middel: Drostanolone propionaat (Masteron)
Aantal:

Max-Pro (Drostanolone propionaat, Masteron) een anabole androgene steroïden, verschenen in 1970 onder de naam Masteron. Masteron Op medisch gebied, twee decennia gebruikt voor de behandeling van borstkanker, maar omdat de kans groot virilisatie nog praktisch gebruik. Hij heeft ook populair geworden onder bodybuilders in Nederland, tijdens het drogen.

Effecten van Max-Pro


Zonder twijfel, de effecten Masteron zullen in toenemende mate merkbaar tijdens het drogen. Maar voor een reeks spiermassa, is het onwaarschijnlijk te passen. Daarom bodybuilders gebruikt aan het einde van de cursus voor vetverbranding en behoud spierweefsel in goede vorm. Masteron kan veel voordelen aan atleten die willen om hun productiviteit te verhogen brengen, er rekening mee dat het verblijf in een bepaalde gewichtsklasse. Het zal helpen om de kracht te verhogen zonder de ongewenste gewichtstoename, en enigszins verbeteren regeneratieve processen.

Max-Pro dosering (Nederland)


Masteron adviseren door deskundigen uit Nederland dosering voor een volwassen mannetje is 300-400 mg per week. In de regel betekent dit voor de 100 mg injectie om de dag gedurende 6-8 weken. Als Drostanolone wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, zoals meestal gebeurt, moet de dosis verminderd worden met ongeveer 100 mg, afhankelijk van de extra steroïden te gebruiken. Ook kan het aantal injecties verlaagd tot 1-2 per week.

Voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen toegepaste dosering van 100 mg 3 maal per week gedurende 8-12 weken. Echter, dit heeft geleid tot de opkomst van virilization symptomen die kan moeilijk zijn reversibel te zijn. In de sportbeoefening, moet 50 mg per week voor vrouwen meer dan genoeg zijn. Duur 4-6 weken. Voor sommige zal de dosering van 100 mg per week nodig zijn om deze doelen te bereiken, maar in dit geval het optreden van symptomen van masculinisering is meer dan waarschijnlijk.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed