Dianabol 20

  • 51€
  • Excl. BTW: 51€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Dragon Pharma
  • Model: 711
  • Pakket: 20mg (100 pillen)
  • Middel: Methandienone orale (Dianabol)
Aantal:

Een van de belangrijkste en meest populaire anabole steroïden van alle tijden. Het kan in injecteerbare vorm en orale, maar deze is het meest gebruikelijk. Waarom is dit een belangrijke steroïde methandrostenolone? Zoals bekend steroïden in de sport is al meer dan een decennium, en zijn het onderwerp van constante geschillen en schandalen. Methandrostenolone werd ontwikkeld in 1958 in Nederland en vervaardigd onder de merknaam Dianabol. Het belangrijkste doel was om te helpen bij het verbeteren atletische prestaties van Olympische atleten. Het succes was enorm, de Olympische Spelen van 1960 hebben aangetoond dat atleten uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk ver voor op alle andere teams. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen, methandrostenolone snel nam zijn plaats in bijna elke discipline van een sportwedstrijd en bodybuilding wereldwijd, waaronder Nederland, waar het nog steeds een van de beste medicijnen. Op medisch gebied gebruikt het geneesmiddel voor osteoporose en groeivertraging.

Functies Dianabol (wetenschappers uit Nederland)


Methandrostenolone structureel gemodificeerd door toevoeging van testosteron koolstofbinding in de eerste en tweede positie te vormen. Deze kleine verandering vermindert de androgene hormonen periode. Het heeft ook een extra groep van de 17e positie van koolstof waarmee het hormoon te overleven tijdens oraal gebruik. Uiteindelijk krijgen we een anabole steroïde met androgene score van 40-60, die veel minder dan die van testosteron. Maar methandrostenolone is een zeer krachtige anabole steroïden, zijn anabole rating is 100-140, die niet kan falen om indruk te maken.

Op functionele basis, dianabol is een van de eenvoudigste anabole steroïden. De stimulerende effect wordt bereikt door het versnellen eiwitsynthese en glycogenolyse, alsmede stikstofretentie. Acceleratie mogelijk maakt eiwitsynthese eiwitmoleculen sneller te leveren aan plaatsen van beschadigd weefsel, waardoor de groei versnellen. stikstofretentie, ook niet vergeten de meer stikstof opgeslagen in spieren, hoe groter anabolisme. En vice versa, stikstof tekort leidt tot afbraak. Glycogenolyse is het proces van splitsing van glycogeen tot glucose. Het versnellen van dit proces, kunnen we de consumptie van koolhydraten te verbeteren. Een ander niet onbelangrijk aspect van dianabol is het goed vermogen om te combineren met andere anabole steroïden. Meestal wordt het gebruikt in bodybuilding met drugs zoals Trenbolone, Masteron, Equipoise. Deze combinatie kunt u de anabole eigenschappen vermenigvuldigen en dus de progressie aanzienlijk te versnellen.

Effecten van Dianabol


Dianabol is perfect voor een set van spiermassa, in sommige gevallen, met de juiste voeding en voldoende doseringen kan je een stijging van 20 kg in slechts een paar weken te geven. Methandrostenolone is een van de toonaangevende producten in de off-season bodybuilders. Naast gewichtstoename Dianabol aanzienlijke verhoging van de stroom en vertonen ook een gunstig effect op pezen, ligamenten en botten. Tot op heden worden deze drug niet vaak gebruikt door atleten snel toe spiermassa, wat niet altijd goed in sommige sporten. Veel liever een "zachte" steroïden zoals Winstrol of Anavar, maar het hangt allemaal af van de doelen. Als het belangrijkste doel is om de kracht te verbeteren, zoals gewichtheffen, vervolgens met de juiste voeding en lichaamsbeweging methandrostenolone geven uitstekende resultaten. Als het gaat om droogproces Dianabol hier weer, niet vaak gebruikt. Verscheidene concurrerende bodybuilders zal het begin van zijn cyclus gebruiken om de dichtheid te behouden, die bescherming bieden tegen afbraak van spierweefsel. Echter, en meer geschikte uitvoeringsvormen kunnen voor komen. Een van de problemen met het gebruik van methandrostenolon tijdens het drogen, is het vasthouden van water, die niet goed in deze periode.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed