Halover

 • 72€
 • Excl. BTW: 72€
 • Beschikbaarheid:2-3 Days
 • Merk: Vermodje
 • Model: 902
 • Pakket: 10 mg (25 pillen)
 • Middel: Fluoxymesterone (Halotestin)
Aantal:

Wat is Halover? Observatie van Nederland atleten


Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel fluoxymesterone (een derivaat van testosteron met modificaties in de drie posities: 17-alpha-methylgroep, de 11-beta hydroxygroep en 9-flyurogruppa). Structureel deze steroïde lijkt het meest op methyltestosteron, enige kracht en de activiteit ongeveer 20 en 5 maal groter dan die van methyltestosteron.
Merk op dat aanvankelijk fluoxymesteron, op basis waarvan Halotestin® tabletten gebruikt als therapeutische en geneesmiddel. In het bijzonder werd toegediend vertragingen seksuele ontwikkeling bij mannen, en ook voor de behandeling van mannelijk hypogonadisme en borstkanker bij vrouwen. Echter, later op het nemen van deze steroïde medicijnen weigerde, waardoor het "gemigreerd" om de sport, waar hij begon te gebruiken en is zeer in trek vandaag.
Als de overdracht van effecten, die tot uiting komen in de loop van Halotestin Tablets, het eerste ding is om te zeggen dat ze niet zo veel, maar bijna allemaal krachtige, en vooral belangrijk voor de sport:

 • Het maximaliseren van de kracht prestaties in de kortst mogelijke tijd;
 • Snelle en tastbare toename van agressie en uithoudingsvermogen;
 • verhogen van de dichtheid, hardheid en vasculariteit van spieren;
 • Stimulering van erytropoëtine en hemoglobinesynthese;
 • Een sterke vetverbrandende effect.

Halover: gebruiksaanwijzing


Dit steroïde maakt een aanzienlijke verhoging van de stroom tarieven, het volume van het uithoudingsvermogen en de kwaliteit van de spiermassa. Daartoe wordt meestal gebruikt in sportbeoefening. Met name het gebruik Halotestin tabletten regelmatig atleten over de hele wereld, waaronder Nederland, boksers en "siloviki", de voorbereiding voor de wedstrijd (wanneer het nodig in de kortst mogelijke tijd om fysieke kracht en uithoudingsvermogen te verhogen is).
Doses stoffen aanbevolen voor gebruik in de sport in Nederland - is 5-40 mg per dag, en de receptie duurt gemiddeld twee tot zes weken van de totale (in week cursussen 2-4-6). Omvang en duur van de applicatie is vrij krachtig genoeg is voor meer kracht, het verbeteren van de spieren en vet te verbranden.
Berekend Halotestin Tablets dosering is gemakkelijk genoeg, omdat deze drug comfortabele concentratie van de werkzame stof - 5 mg / tab. Dus, om maximaal aanbevolen dosis van 40 mg te gebruiken moet je precies 8 tabletten van het geneesmiddel en tot minimaal aanbevolen dosis is 5 mg - 1 tablet, etc.
Wat zijn steroïden en hoe je Halotestin Tablets maken in combinatie? Opties en mogelijke combinaties zijn niet zo veel, maar onder hen zijn er zeer effectief. In het bijzonder kunnen goede resultaten worden bereikt door het geneesmiddel met nandrolon en testosteron esters.
Bijvoorbeeld, voor een nog groter aantal krachten kan worden gebruikt in tabletten Halotestin rate + testosteron propionaat, die ongeveer 4 weken (niet langer dan 5 weken). Eerste steroïd wordt gebruikt in een hoeveelheid van ongeveer 20-30 mg per dag (meer dan 40 mg per dag), en de tweede - ongeveer 100 mg per dag.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed