Stanover 50

  • 43€
  • Excl. BTW: 43€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Vermodje
  • Model: 910
  • Pakket: 50 mg (25 pillen)
  • Stof: Orale Stanozolol (Winstrol)
Aantal:

Vrij bekende anabole drug gebruikt door bodybuilders, powerlifters, kracht sporters over de hele wereld, waaronder Nederland en niet alleen. Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel stanozolol. Anabole activiteit enkele malen hoger dan die van testosteron, maar minder uitgesproken androgene eigenschappen. De karakteristieke effect van het geneesmiddel: meer vermogen, het verhogen van spiermassa, spieren doet toenemen en de verlichting van droogheid, stijfheid, spiermassa. Atleten in Nederland en in de rest wereld gebruik maken van de drug in de droogtijd het lichaam om vet en het verwijderen van overtollig water te branden van onder de huid.

Hoe te Stanover nemen? Tips Nederland experts

Stanover optimale dosering voor mannen is 50-100 mg per dag, maar het kan enigszins variëren, afhankelijk van de atleet, lichaamsgewicht, fitness, doelen, etc. Voor beginners in deze business is om een ​​beter inzicht in de maximale dosis selectie in detail, niet riskeren uw gezondheid en het gebruik van willekeurig gekozen dosering. Het grootste effect Stanovera bereikt dat wanneer de atleet relatief lage percentage lichaamsvet. Als er merkbare plooien van vet, het beste een weinig vet te verbranden starten.

Stanovera cursus duurt ongeveer 6-9 weken, afhankelijk van de doelen en fitness atleten uit Nederland. Effect van het geneesmiddel vrijwel direct waarneembaar is actief gedurende 8 uur en dus de dosis per dag worden verdeeld over 3 doses. De duur periode detectie Stanovera - 3 weken.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed